Фан Клуб: Шалке 04

Изгледа тимот влезе во серија добри резултати. Во последните 3 меча во Бундес лигата имаат 7 бода со гол разлика 9-2 и голема победа од 4-0 со Вердер. Штета што во претходното коло од ЛШ направија кикс на гостувањето кај Хапоел инаку ако тепаа првото место веќе ќе беше осигурано. Вака за да се обезбеди пол позицијата ќе мора да се победи Бенфика, или па да се чека Хапоел да му одзеде бод на Лион сред Франција...

Очигледно влезе и тоа баш кога се ближи дуелот со Баерн...:nesvest:
Како и да е,баш убаво што покрај Баерн ќе има уште еден тим од бундеслигата која ќе ја помине групната фаза на ЛШ.

Очигледно влезе и тоа баш кога се ближи дуелот со Баерн...:nesvest:
Како и да е,баш убаво што покрај Баерн ќе има уште еден тим од бундеслигата која ќе ја помине групната фаза на ЛШ.

Шалке бил и во поголеми победнички серии и на чекор од титулата, па секогаш ги губел важните дуели со баерн. Се надевам дека овој пат нема да биде така...

Лелелеее...таман се израдував на Манчестер и Вардар си викам и Шалке тепале коа глеам потоп не направиле у курац:kesa:

Добро, не сваќам... како успеа Шалке ова да го достигне!!!
Со Лион си изграа тепаа...сега од тим 2 ранга понизок од Лион... 5-0 ...
Срамота... Тимот оваа сезона е Топло-Ладно... Се надевам следи повторно топол период по овој потоп!

Шалке бил и во поголеми победнички серии и на чекор од титулата, па секогаш ги губел важните дуели со баерн. Се надевам дека овој пат нема да биде така...
Баш така,ама јас се надевам на обратното (дека пак се ќе си биде по старо) :)
П.С. денес ова стварно не го очекував од Шалке.

Баш така,ама јас се надевам на обратното (дека пак се ќе си биде по старо) :)
П.С. денес ова стварно не го очекував од Шалке.
Па ако си фан на Баерн нормално е да се надеваш дека повторно Баерн ке тепа :) Исто како што и ја се надевам дека ке ве тепаме зошто претежно со појаките екипи оваа година ни тргна посебно ЛШ а за лига:tapp:

Импресиониран.
Дебакл доживуваат од пониско рангиран тим, со Баерн тепаат 2-0...
Браво !!! И Честито!

Честито прво место во групата гзлари, се надевам нема да отпадните во втора лига во домашно. :bip:

Боби[Мкд];3941613 напиша:
Честито прво место во групата гзлари, се надевам нема да отпадните во втора лига во домашно. :bip:
Ова не ми е верно :):) Импресиониран сум!Секоја чест, само 1-2 да не израмнат у последна минута :)

Браво за Шалке, нека прават бодови за Германија и вака како првак можно е да одат и во 1/4 финале. Со оглед на финанциите на Шалке тоа е многу важно. Во Бундеслигата немам надеж за Шалке, ќе биде многу тешко да влезат во Европа, дури невозможмно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom