Фан Клуб: Шалке 04

Ја ти се кладам дека Ш.... ќе бидат меѓу првите 4 во Германија на крај.

Многу тешко дури да бидат меѓу првите пет. Првите 3 се резервирани за Дортмунд, Баер и Баерн. После има други јаки екипи како Мајнц, Хамбург, Хоффенхајм, Вердер и Волфсбург кој моментално се пред Шалке во табелата и поред мене барем 2 од тие петте што ги спомнав ќе бидат пред Шалке. Тоа е мој печаток од оваа сезона.

Многу тешко дури да бидат меѓу првите пет. Првите 3 се резервирани за Дортмунд, Баер и Баерн. После има други јаки екипи како Мајнц, Хамбург, Хоффенхајм, Вердер и Волфсбург кој моментално се пред Шалке во табелата и поред мене барем 2 од тие петте што ги спомнав ќе бидат пред Шалке. Тоа е мој печаток од оваа сезона.

Ако може Баерн да се извлече од овие гомна и да заврши втор, верувај и овие ќе можат да бидат во топ 4. Јас така мислам.

Свака им чест,си обезбедија 1/8 финале играат супер во ЛШ,само нека продолжат.

Водство од 0-1 на полувреме со доста добриот тим на Мајнц оваа сезона.
Да погодел Хунтелаар пеналот можеби друга би била причата. Но водство на полувреме сепак има Шалке, се надевам ќе заврши мечот со три поени за Шалќе ! :)

Абе Клас бе.... у курац, ако не тепа сеа Шалке ке изгубам дефинитивно надеж за успешна година :S

Абе Клас бе.... у курац, ако не тепа сеа Шалке ке изгубам дефинитивно надеж за успешна година :S
Не губи царе надеж!
Ете и тие возвратија со промашен пенал.... минимален триумф, 3 поени... одлично !

Браво бе Шалке, не дека многу навивам за Шалке ама фала што ни помагате и ги тепате директни конкуренти за титулата :smir:

Не губи царе надеж!
Ете и тие возвратија со промашен пенал.... минимален триумф, 3 поени... одлично !

Уште сеа да не тепаа и ке се разочарав крајно... ајде има надеж некаква за излез во Европа. :) Во Лш сеа за сеа добро е.

Браво бе Шалке, не дека многу навивам за Шалке ама фала што ни помагате и ги тепате директни конкуренти за титулата :smir:

Не дека навиваш многу за Шалке али....:icon_lol: ти за Дортмунд ли си? Знаеш Шалке и Дортмунд колку се мразат па не знам како може да се радуваш на победа за Шалке и да ти кажам дека Мајнц не е конкурент на Дортмунд па така нема потреба да се радуваш за Шалке што тепал со нив. Ако ја пратиш убаво Бундеслигата знаеш и ти дека Мајнц нема шанси да биде во првите пет екипи на табелата на крајот од сезоната така да не знам како можеш да го сметаш Мајнц за конкурент на Дортмунд, ако некој може да му наштети на Дортмунд тоа е само Леверкузен.

Не се секирај, многу добро ја пратам Бундеслигата :wink:

И секој кој е горе е конкурент за Дортмунд. Тоа е, не подценувам никоја екипа.

Пре задоволен од резултатот со оглед на тоа што само 2-3 добри шанси створивме имаше и една ептен добра али со глава спасија чист гол :) 0-0 со лидерот е добро полека полека се издигнуваме од дното. Фарфан одличен, Хунтелар не го ни видов, за Ноер немам зборови да не беше он 5-6 гола примавме сигурно АЛАЛ ДА ТИ Е ЧОВЕКУ!

Имавте среќа што не примивте 5 комада....:smir:
Иначе очекувам да фатите место за играње во Европа,за титула немате шанси.

Честито. Не бев во можност да го гледам дербито,али од тоа што читам Нојер лом праел на гол.
Задоволен сум од бодов,ги имам глеано Борусија страшно добра екипа се.
Ваљда конечно ќе му тргне сезонава на Шалке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom