Фан Клуб: Шалке 04

Абе само губат и само велат наскоро ќе го видиме вистинскиот Шалке...кога бе кога?:kesa:

Богами и јас полека станувам песимист...
5/5 ама порази:kesa:
Каква грешка што ги продадоа Вестерман и Бордон, а го доведоа Раул кој е невидлив овие мечеви :kesa:

^^ И Рафиња не го заборавај. Лани одбраната беше таа што секогаш го вадеше Шалке а годинава тој дел од тимот е целосно нов. Сега како да сака магат да „игра“ наместо дефанзивната стратегија од лани па со таа мислам во глава ги донесе Раул и Хунтелар ама не му оди во пракса спроведувањето на планот. Манка и во средниот ред жими еден Ракитиќ што пробува нешто да направи.

Брзо мора да се соберат или сите возови ќе бидат отидени а сезонава уште непочната како што треба.

Најдобар играч на тимот беше убедливо Рафиња! Со тоа што замина во тим од класта на Џенова , покажува дека бордот не се грижи доволно добро за своите играчи... и без него ... па незнам што ќе се прави ама жал ми е за овој тим зашто го симпатизирам од Германија само него ...

Најдобар играч на тимот беше убедливо Рафиња! Со тоа што замина во тим од класта на Џенова , покажува дека бордот не се грижи доволно добро за своите играчи... и без него ... па незнам што ќе се прави ама жал ми е за овој тим зашто го симпатизирам од Германија само него ...

a pa salke da ne e pogolem klub od genoa? :)
inaku ne trebase da go dadat a i za 8 milioni go dadoa

a pa salke da ne e pogolem klub od genoa? :)
inaku ne trebase da go dadat a i za 8 milioni go dadoa

Конечно и Шалке проработи.Ете,победи во ЛШ (што искрено не верував) и си земаа три бода.:)
... еве ја и изјавата на Магат по мечот:
Of course, I am very pleased. The fans were very patient after we made a poor start; the team needed their support to find their way into the game...

Го мразам стадионон на Шалке и оние негови реклами 20 на 5 метра што се.

Пак изгуби Шалке,од јакиот тим Нинберг :tapp:.Моментално на 17-то место со 4 бода,1 победа и 1 нерешена утакмица и дури 5 порази...Тоне тимов оваа година у Бундеслига..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom