Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.989
- Поени од реакции
- 8.933
Неофицијално, Наинголан не сака да си оди од Рома(лично тој го изјавил ова), туку клубот сака да го продаде, нека се гонат у пм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што да кажам за Раџа, после ова што не доби повик за светско, а му беше последна шанса да игра со оглед на годините, неспортскиот живот што го живее и последната сезона... Сепак зошто да го продаваат во клуб во Италија, нека форсираат некаде надвор и поголема сума ...Неофицијално, Наинголан не сака да си оди од Рома(лично тој го изјавил ова), туку клубот сака да го продаде, нека се гонат у пм.

..кажува како не игра фудбал од љубов, можеби ќе му фркне ќе стави крај на кариера секако веќе нема надеж да го повикат на репрезентативно ниво, а од друга страна во Интер ќе зема 5мил плус бонуси.
[DOUBLEPOST=1529577253][/DOUBLEPOST]За Скорупски го добивме Миранте и 5мил евра, плус го дадовме Капрадоси на сува позајмица на една година.Имам еден дома, ќе ти го подарам, нема потреба да нарачуваш.Сакам дрес од Сантон да порачам од официјалниот сајт на Рома и да одам пешки по улици, а сите да викаат SHAME, SHAME, SHAME!

Ja pozadi tebe ke tropam so dzvončeСакам дрес од Сантон да порачам од официјалниот сајт на Рома и да одам пешки по улици, а сите да викаат SHAME, SHAME, SHAME!