- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 842
- Поени од реакции
- 573
Totalno se slozuvam so tebe i jas istoto go kazav pred nedela dena, nemame igra na sredinata ili e kontranapad preku Zervinjo i Salah ili se igra vo nasa polovina (nezboram za umreni ekipi) Nema konstantnost vo igrata i nemame asalni dribleri. Za Iturbe i jas mislam deka kje eksplodira bilo kade samo ne pod palka na violinistov posto nema koj da gi rani. Nie sakame od pocetok do kraj da ja fati da gi izdribla site i da dade gol. Pa majke mu povekje igraat odbrambenite vo napad nego vo odbranaИтурбе ако замине од Рома, нема да ме чуди да игра како ѕвер.Дечкото има огромен потенцијал, невиден.Љаиќ исто така се заебавме, но за воља на вистината во Рома од желба да се докаже беше себичен, а во Интер бидејќи игра редовно и има загрантирано место е најтимскиот играч на тимот.Истово се дешава и со црнчето у ЦСКА, у Рома беше како јас да игра, а во ЦСКА повторно игра на највисоко ниво.Тактиката на Руди ги гуши некој играчи, и неможат да дојдат до израз.Промената е повеќе од потребна и немојте да му барате изговори, повеќето од тие недоквакани играчи , тој ги донесе.
Одбраната мора да се појачи, и тоа итно.Ако многумина од вас беа оптимисти за скудето, сега гледам се задоволни и со топ 3.Многу збори овој податок, бар на мене.

ROMA ROMA ROMA