Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Итурбе ако замине од Рома, нема да ме чуди да игра како ѕвер.Дечкото има огромен потенцијал, невиден.Љаиќ исто така се заебавме, но за воља на вистината во Рома од желба да се докаже беше себичен, а во Интер бидејќи игра редовно и има загрантирано место е најтимскиот играч на тимот.Истово се дешава и со црнчето у ЦСКА, у Рома беше како јас да игра, а во ЦСКА повторно игра на највисоко ниво.Тактиката на Руди ги гуши некој играчи, и неможат да дојдат до израз.Промената е повеќе од потребна и немојте да му барате изговори, повеќето од тие недоквакани играчи , тој ги донесе.
Одбраната мора да се појачи, и тоа итно.Ако многумина од вас беа оптимисти за скудето, сега гледам се задоволни и со топ 3.Многу збори овој податок, бар на мене.
Totalno se slozuvam so tebe i jas istoto go kazav pred nedela dena, nemame igra na sredinata ili e kontranapad preku Zervinjo i Salah ili se igra vo nasa polovina (nezboram za umreni ekipi) Nema konstantnost vo igrata i nemame asalni dribleri. Za Iturbe i jas mislam deka kje eksplodira bilo kade samo ne pod palka na violinistov posto nema koj da gi rani. Nie sakame od pocetok do kraj da ja fati da gi izdribla site i da dade gol. Pa majke mu povekje igraat odbrambenite vo napad nego vo odbrana :(

ROMA ROMA ROMA

Како ги вадиш некои работи од ракав,човек да ти се почуди..
Зошто збориш на памет и како ти одговара? Љајич до пред некое време не играше за Интер,односно не беше дебитирал, има само 2-3 настапи како првотимец и 4-5 како замена во второ, на почетокот ич не го пушташе Манчини..

И као демек од Рома во Интер(демек помал клуб) оди како ѕвезда и нема на кому да се докажува, дај не заебавај..

На Руди никој веќе не му дава шанса, освен управата која патем верувам дека знае што прави..

Доколку донесат сериозен тренер и еден квалитетен централен бек јас повторно ќе се надевам на Скудето, впрочем јас и со Гарсија на почетокот верував,односно му дадов шанса.. Таков сум јас, кога се во прашање и играчи и тренери секогаш сум стрпелив, а ти обратно, одма судиш, па некогаш погодиш, некогаш не :toe:[DOUBLEPOST=1449006415][/DOUBLEPOST]
Се пишува дека ќе биде во состав, а дали ќе игра, тоа сеуште не се знае..
Јас искрено освен Рома на почетоков на сезоната скоро и не пратав што се дешава по другите клубови па океј тоа со фактот дека Адем не играл.Но од кога играл и шо го имам гледано, и имам дискутирано со Интеристи, а баш луѓето со кој зборам за калчото безмалку сите се Интеристи на големо го фалат Љаиќ.Од тие утакмици што ги гледав 2-3 на Интер, можам да кажам дека играта ќе ја градат врз Адем, но немора да значи де.
Интер како клуб не е помал, напротив Интер е и ќе биде поголем клуб од Рома, бар уште 30 години дур им се доближиме во Серија А и ЛШ во бројот на титули, но како тим и состав беа послаби.Последните 2 години Рома финишираше пред Интер, и Интер не играл ЛШ :D:D.Како и да е мило ми е , што повеќето што ме напаѓаа и правеа луд и овде и у фанклуб, сфатија дека освен за Дестро и кај некој за Жерви, за се друго моето мислење баш си било на место :D.И сам рече ти си стрплив, јас одма судам, и освен за Кеита кој го потценив ептен и Ешли Кол кој пак го преценив ептен, за другите играчи кога тогаш сте доаѓале до истиот став (Дестро не се важи :D:P).

Во Италија зајакот е метафора на кукавичлук. :)
Инаку сакав да напоменам дека не треба да се генерализираат некои работи.
Се е променливо како и формата на играчите. Никогаш не се знае. Сеуште е рано. Важно е да се помини БАТЕ и да чекаме мини промени на зима. Сметам дека ако сите се здрави ќе врзиме некоја победа.

12310720_798244920321004_4034341373774367517_n.jpg

"Posle povrede u meču s Empoliem na pregledima je ustanovljeno da imam povredu malog mozga,takođe da je moja karijera dovedena u pitanje. Svakog dana dok sam ležao u krevetu razmišljao sam šta ako se ne vratim i molio sam Boga da sve bude kao prije. Šta sad? Imam 28 godina,moram da se vratim jači i pobijedim opaku bolest. Kada mi je bilo dozvoljeno da se vratim na teren učio sam ponovo da hodam, lijeva strana tijela mi je bila skoro paralizovana, pa sam morao opet da učim kako da pomjeram lijevu nogu. Bilo je mnogo teško,ali sva sreća pa sam opet tu,osjećam se fantastično i mislim da mogu igrati fudbal na vrhunskom nivou barem još pet-šest godina.
Leandro Castan

Deneska samo pobeda na zeskiot teren vo Torino ne ostava vo trka po skudetto !!!

U iducoj sezoni se vraca poznati grb Vucice na drugom dresu.
12346315_798814636930699_3461364983854826106_n.jpg
Сакат да се вадат со ова , ама ако нема да им помине, или ќе го вратат грбот , кој беше кога дојдоа тие или ќе се соочуват секојдневно со презир од Романистите.

И за крај едни убави вести, Флоренци забива голови на сите полиња.Најнова вест е дека ќе стане татко.
12341247_10153375378679200_1291908728778199178_n.jpg

Играва е типична сеоска тика-така[DOUBLEPOST=1449327309][/DOUBLEPOST]И ќе заборавев да прашам дали се со план да шутнат на гол?
До лани форсираа нафрлање а чоек немаше во 16 метри. Ете го Џеко и никој не нафрла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom