Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Клоп да е со оваа екипа како голем мотиватор има да изгази се до крај.
Па овој не знае да ги мотивира. Цело време иста тактика тепа по крила и нафрлање.
Со Самп за воља на вистината немавме и среќа, ама не треба да е тоа причината да примиш 2 гола од два пати што ќе ти шутнат во гол.
Мене Манолас од старт не ми се допаѓа. Мн. често киксира. Морган јас не знам како не му е срам. Па на олку киксови јас ќе ги закачам ракавиците.
Имавме некаква доминација вчера, ама НЕ и желба за победа. Можеби само 10 мин откако го постигна Салах голот, кога од 16 метри не излегоа, апотоа иста игра.
Со вакви киксови и игра нема ни ЛШ место да фатиме наредна сезона.
Руди Гарсија е тренер со 1 филозофија.

Nema motivacija ubavo vikame site..nema zhar !!
Promena na trener, nova filozofija mislam sto pobrzo toa podobro..
Klop bi bil idealen za nasiot tim..
-8 sme od Inter za samo 5 kola za volja na vistinata oni ne izigrale nekoj natprevar osven ona gradskoto derbi ,veruvam kad tad ce padnat..
Poglednete go Juventus zalosno vakva shansa da ne se iskoristi :(

Само Флоренци гинеше вчера, Салах играше добро, а Раџа вчера не беше ниту сенка од тој играч што гине на терен.

Насекаде пишува дека Гарсија е пред отказ а негов наследник бил Анчелоти!!! Не верувам во ова ама ај така нека биде..
Плус имам осеќај дека Карпи,Бате, Палермо и Емполи ќе ги добиеме и пак ќе спаси гз Гарсија :)

абе шо се смееш,така прочитав :toe:

Гарсија има уште три години договор со Рома и плата од 3мил значи тоа се 9мил е сега од кај ги израчунале овие 17-18мил незнам..

абе шо се смееш,така прочитав :toe:

Гарсија има уште три години договор со Рома и плата од 3мил значи тоа се 9мил е сега од кај ги израчунале овие 17-18мил незнам..
Па се смеам оти не вреди не евро, а треба да му платиме 18 милки за да си оди од клубот.Што е многу, многу е.

ќе најдат некој договор на 5мил :D само Палота да се реши да ги избрка ама тешко сега за сега ..

Спалети, Клоп или Анчелоти,било кој од овие,а и сите тројца се слободни :)

А ако го ликвидира некој, треба да му плати РОма нешто?
Ја би 100 к да му платат на некој да го прегази! Со другите пари играчи ќе купиме!

Па ако кикснат дома со Карпи ондак Руди нека го рогаат низ Рим ебаго.

Така пред 2-3 години и за Сасуоло викавме.[DOUBLEPOST=1443279979][/DOUBLEPOST]Ова се 11-те маченици од Рим:

Де Санктис, Мајкон, Манолас, Де Роси, Диње, Пјанич, Кеита, Наинголан, Салах, Џеко, Жервињо.

Последно уредено:
Reakcijava na Borielo "po tolku utki sega na mene li najde da mi odbranis" :)

Vo mene se borat Budalata i Genijot. Samo se plasam da ne popusti popametniot :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom