Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Он осетил болка после натпреварот со Белгија на листот од ногата.. И стварно незнам што го мачеле со Андора после 3 дена..
Јас негде прочитав дека првите болки биле после Јувентус, а после Белгија биле веќе озбилни болките така да незнам што играл воопшто со Андора :(

Јас негде прочитав дека првите болки биле после Јувентус, а после Белгија биле веќе озбилни болките така да незнам што играл воопшто со Андора :(
Останува да се надеваме дека нема да се осети неговото отсуство..
Осеќам Тоти ќе изгине ако не му текне на Руди да измислува топла вода..

Мн офанзивни против Фросиноне, Кеита и Де Роси во средина а Тоти како плеј, плус Жерва, Фалке и Џеко, плус Рудигер ќе има деби :)[DOUBLEPOST=1442070880][/DOUBLEPOST]Сега ќе видите против Фросиноне мотивација 0, игра никаква и задоволен ќе бидам со 0-1 да тепаат ..

Последно уредено:
Фросиноне - Рома 0-2
44'Фалке 93'Итурбе
Никако не сум задоволен од тоа што Руди го практикува..
Во 55' го вади Џеко го става Наинголан во 80' Итурбе место Тоти и така Рома играше и чекаше само на контри со брзите Жервињо, Салах и Итурбе..
Играчите немаја посебна мотивација со мислите беа на натпреварот со Барселона, што не е добро се повлекуваш и чуваш резултат со Фросиноне, па недај боже да примевме гол ела после дади им да ве видам.. Ќе разберем на 2-0 да браниш ама вака нема шанси нон стоп Руди..
Рудигер дебитираше и изигра убаво ќе го видиме понатаму со посериозни противници...
Се надевам после ова штедење ќе се исплати со Барселона во среда..
ФОРЦА РОМА!!!

Кеита потполно ме разочара. Ич не се залага. Глуми нешто Чави ова-она. Сите слаби да ги добиеме - тоа е рецепт за скудето.
Руди сиротиот не знае да ги нареди играчите.
Флоренци ТОП[DOUBLEPOST=1442083910][/DOUBLEPOST]
pizap.com14420770103091.jpg

Последно уредено:
Во одбрана сме швицарско сирење,среќа со бош тим игравме,ама во среда?.. :cenzura: Кеита незнам зошто не го извади,како ќе трча сега 90мин против Барса? Де Роси да игра централен бек,ама пак нема кој во средина да игра,Пјанич мн ќе фали,оној Рудигер не ми сигурен,а Кастан не е спремен..

Во одбрана сме швицарско сирење,среќа со бош тим игравме,ама во среда?.. :cenzura: Кеита незнам зошто не го извади,како ќе трча сега 90мин против Барса? Де Роси да игра централен бек,ама пак нема кој во средина да игра,Пјанич мн ќе фали,оној Рудигер не ми сигурен,а Кастан не е спремен..
Dobro de ne panicete tolku, igravme so podprosecen tim zatoa i igravme so tie igraci. Za nekoj den imame kade kade pojaka utakmica i kako sto gledam Garsija se koncentrira na nea. Gi odmarase igracite i ne dozvoluva edna potprosecna utakmica da mu poveedi uste nekoj igrac.

Искрено одбраната ни е слаба страна, а со повредата на Пјанич и средината е значително ослабена против Барса.
Знаеме каков пресинг играат, а знаеме и дека гарсија нема одговор на таква игра. Нека не летаат во облаци да не кркаме 4-5 голчини. Не дека Барса се непобедливи и тие имаат слаби точки ама нема мкој да ги види и анализира.
Тешко ќе биде, за мене сѐ освен пораз ќе е изненадување со оглед кој деген имаме на клупа и каков напад имаат Барса.

Ќе ја уплатим 2 само да не изгубимо :)
Јас мислим ДДР да биде партнер на Манолас, Кастан не е во висока форма а Рудигер не е доволно запознаен со тимот..
Во средниот ред Наинголан, Кеита и Ванкер овој од Динамо што го земавме..
Нападот Салах и Фалке а најистурен Џеко..
Флоренци и Диње да не летаат многу во офанзива а мислам дека ако напаѓаме со долги/високи топки можеме да издоминираме покрај нивните пишпирици, игра со додавања по земја е многу тешко против Барса 90 минути..
И да прљава игра на средината од теренот, ситни фаули и рушење на течноста на акциите на противникот..
И никако 1на 1 со осете..

Dobro de ne panicete tolku, igravme so podprosecen tim zatoa i igravme so tie igraci. Za nekoj den imame kade kade pojaka utakmica i kako sto gledam Garsija se koncentrira na nea. Gi odmarase igracite i ne dozvoluva edna potprosecna utakmica da mu poveedi uste nekoj igrac.

епа ако некој требаше да биде изоставен за да одмори,тоа е 35 годишниот Кеита, бидејќи во средината без Пјанич тој највеќе ни е потребен, во најмала рака требаше во второ да го извади и да проба некој од Ујчан или оној Ванкер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom