RomanistaRIM
ASR1927
Абе потпишавме нешто или курац ? И нов тренер кога, да не сме пак со овој и наредната сезона ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе потпишавме нешто или курац ? И нов тренер кога, да не сме пак со овој и наредната сезона ?
Баертолачи утре, а моментално Фалке ги поминува лекарските прегледи, трансферот на двајцата ќе чини 16.5мил фиксна цена и нема бонуси, стварно незнам што да кажам
Ako vaka igra i kaj nas SUPER. Ne se plasi od topka znae da se namesti i najbitno ima dobar pregled na igraciне сум го гледал Бертолачи, а многу го фалат, гледам Конте и за репрезентацијата почнал да го вика ..[DOUBLEPOST=1434917734][/DOUBLEPOST]Гледам тука клип од Бертолачи, лудница е момакот, одлично игра
Ako vaka igra i kaj nas SUPER. Ne se plasi od topka znae da se namesti i najbitno ima dobar pregled na igraci
Абе ни ги собравте reject-тите нас Фалке и Екдал ... Ма да овај вториот сум го бендисвал секогаш онака за ротација во Серија А добар играч е.Не знаат кај терат, шо ќе им е Екдал? Можеби еден од Пјанич, Учан или Бертолачи веднаш ќе биде продаден, глупости..
Сега прочитав, Раџа е платен 14мил,со првите 9 севкупно испадна 23мил јбг плаќаш цех кога не си го зимаш одма, да го купеа целосно ќе им испаднеше 18мил.Абе ни ги собравте reject-тите нас Фалке и Екдал ... Ма да овај вториот сум го бендисвал секогаш онака за ротација во Серија А добар играч е.
Иначе ти реков брат ја пумпат цената со Каљари Јуве и дека сигурно подебело ќе го плати Раџа. Не оти е лош играч, напротив ѕвер е
Roma are set to pay €20m plus a further €2m in performance-related bonuses.
Јас сум задоволен за тоа како Морган бранеше овие две години, јесте да е чукнат у глава, ама добро си ја вршеше работата, се сеќавам сам си плати пола милион да се ослободи од Наполи и потпише за Рома. Му памтам една или две грешки во цели две години, онака секогаш стандарт добро си бранеше и би сакал да го имаме за замена следната година![]()