Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
па освалдо и бориело заедно зимаат поише од 50% плус со ибра може и лш нешто ке капне уште некој милион од таму

точно тоа, Бориело скоро 5мил по сезона, и Освалдо околу 2.5мил ... само треба и оштета да се плати ..

Не бе тој ... :) Мене мн. ќеф ми праеше Гомез ама Виола го лапна ... инаку вчера за пријателската со Тернана никој ништо не спомна ... Рома победи 2-1 со головите на Балзарети (еврогол) и Стротман... првоте не го гледав ама второто некако слабо ми се виде ... Уште од старт Жервињо почна да ме нервира ... многу солира и не прати игра ... инаку Стротман се повреди ама незнам дали е сериозно бидејќи денес немам отворено е-штампа :) да видам ...

Ај со среќа во Англија, дури и ќаривме од него, 20мил не е малку :D
x1wode.jpg

Интересено тимче имате, сезонава мислам дека ќе сте најголемо изненадување, само тренеров да ви се погодит, читам погоре за Ибрахимович, ако се десит тој трансвер ќе ве сметам како голема конкуренција на Јуве за скудетето. Чекам да излезит фифа 14 и со вас да метам :).. Едини погрешен потег го сметам продажбата на голманот, зошто го продадовте не знам не сум во тек, ама мислам дека немаше потреба доколку сам не сакал да заминит.

Интересено тимче имате, сезонава мислам дека ќе сте најголемо изненадување, само тренеров да ви се погодит, читам погоре за Ибрахимович, ако се десит тој трансвер ќе ве сметам како голема конкуренција на Јуве за скудетето. Чекам да излезит фифа 14 и со вас да метам :).. Едини погрешен потег го сметам продажбата на голманот, зошто го продадовте не знам не сум во тек, ама мислам дека немаше потреба доколку сам не сакал да заминит.

Голманот дупка беше кај нас да бидиме реални :) ама пак сега новиов што го донесоа незнам ќе видиме.А за Ибра нема теорија да дојде кај нас :D Јас најмногу би сакал да го донесеме Џеко па со Пјанич да рушат се пред себе

за 18 мил од освалдо ке го дадат

тие пари ќе ги тргнат на страна:D доколку не успееја да го продадат Освалдо, мораше некој друг да си оди, постоеше ризик Ламела да го продадат, бидејќи им треба ќеш, вака и ништо да не купат, ок е .. на крај краева, го имаме Дестро кој оваа година ќе распали :icon_lol:
--- надополнето: 18 август 2013 во 23:13 ---
за 18 мил од освалдо ке го дадат

тие пари ќе ги тргнат на страна:D доколку не успееја да го продадат Освалдо, мораше некој друг да си оди, постоеше ризик Ламела да го продадат, бидејќи им треба ќеш, вака и ништо да не купат, ок е .. на крај краева, го имаме Дестро кој оваа година ќе распали :icon_lol:
--- надополнето: 18 август 2013 во 23:17 ---
Нели е 15 мил + 2 мил бонуси?

првичната информација што испадна е 18 + 2мил .. сега официјално кажаа 15+2мил .. ништо страшно, не сме во загуба, толку го купија :)

Од утре спремајте се за нови шпекулации и нови имиња кои ќе се поврзуваат со Рома:) .. Адриан Лопез е името кое највеќе се споменува, само за него се вртат некои нереални цифри, 18мил ? o_O реално лани имаше лоша сезона во Атлетико, играше ам Диего Кошта го заесни ..

големи се шансите Ламела да го продадеме(коментар за ова, само доколку навистина би се реализирало) .. почнаа да се зборуваат имиња како Ето, Демба Ба, Мичу .. се тражи купец за Бориело, па се спомнуваа играчи од неговиот ранг како Џилардињо,Бергесио,Матри, Абел Хернандез(помлад и поперспективен од овие) ... многу работи ќе се разјаснат овие денови .. моја желба е само Ламела да не го продадат ..

Дестро кажа дека никој не знае кога точно ќе биде спремен, неговата повреда стана навистина чудна ..

Se spomnuva Eto'o , 7 milioni po sezona..... samo da si otide Boriello se nadevam, i da ostane Lamela....
zaminuvanje na Boriello, i nosenje na Eto'o i Abel Hernandez bi bilo najdobro...a i realno mnogu pari bi trebalo da ima za trosenje, nekoj 20~25 milioni sme vo plus od pazarov ako dobro pamtam, a plus sto vetija amerikancive 30 milioni trosenje ( bez pari od prodazba ) za ova merkato...

Eto'o bil zelba i na Rudi Garcia..

Ако остани Ламела уште година дена, за една година цената ќе му биди 50 м. Кога можи Бале да вреди 100, зошто да не Ламела 50-60 ...
Од погоре споменатите сам Хернандез ми прави мерак. :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom