Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Denes na golemo se zbori okolu zaminuvanjeto na De Rossi vo Chelsea...
Agentot na Marcos rekol deka ostanuva vo Roma![]()
Агентот така вели, но се спомна дека Сабатини бил во Париз за да се договори со ПСЖ за услугите на Маркињос, голема е веројатноста да си оди за некоја сума од 30мил
Што би ги натерало ПСЖ да дадат 30 милиони за Маркињос?
знам што сакаш да кажеш и можеби си во право, можеби дечкото не вреди ни 15мил, односно ќе "докаже" наредната сезона дека не вреди ни 1/5 од парите .. ама ете така стојат работите, моментално Маркињос е еден од најценетите млади дефанзивци во светот, оваа година во Рома со само 18 години испадна најдобар и најсигурен дефанзивец во тимот, како 10 години да играл, доколку продолжи и наредната година така да се понаша на терен, несомнено покрај Варан ќе биде најдобриот млад дефанзивец во светот .. мислам дека веќе имаше понуда од 20мил од страна на Барса која е одбиена, па нормално е ПСЖ да понудат повеќе, ако не 30мил, сигурно 25мил
Треба многу малку мозок да имаш да дадеш било какви пари за едвај 19 годишен играч, а камоли ако станува збор за централен дефанзивец. Така да ако ова е вистина Рома не треба ич да му ја мисли и веднаш да го продаде.
Licno jas ne bi go prodal Marcos...Vo taa glava vo tie noze ima golem potencijal...Cela sezona ni ga drzese cela odbrana ...Igrase covekot pokraj 3-ca nevideni kikseri i pak cista 10-ka si imase...A da se prodade za 30 milioni i da donesat nekoj od Bahia,Steaua ili Rozenborg nejkem...Parite ne odat vo moj gjep pa da go dadem,vaka barem ima kvalitet...
Zalno no vistinito nalikuvame na Arsenal![]()
Додека чекаме нешто официјално уживајте во головите на Ламела што ги постигна оваа година, а гратис ги имате асистенциите на Тоти кој ги доделил, има две асистенци кои се ворлдклас
А оние на Освалдо каде се?
нејкам име да му чујам, покварено личност е тој, ќе славам сега кога ќе си оди, покавал среден прст на фановите и им закажувал ферки да се пресметат, ама гледам ќе јаде тој ќотек доколку не ја напушти Рома за брзо време