Официјално, Руди Гарсија нов тренер на Рома. Нека му е со среќа и Господ нека ни е на помош.
http://www.asroma.it/en/news/06/12/2013_rudi_garcia/
Добар ли е вој Руди?Знам само дека со Лил успеа да направи успех со лимииран буџет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Официјално, Руди Гарсија нов тренер на Рома. Нека му е со среќа и Господ нека ни е на помош.
http://www.asroma.it/en/news/06/12/2013_rudi_garcia/
Добар ли е вој Руди?Знам само дека со Лил успеа да направи успех со лимииран буџет.
Shto bidna so zasiluvanjata? Aj bar Benatia i Naingolan da gi zemaat.
Бенетиа демек е наш веќе сигурно, а Наинголан не се знае... Проблем е што Каљари сакаат кеш нашиве сакаат да им дадат помалце кеш +некој играчи па не може да се договарат (иако читав демек најверојатно Капрари го прифатиле па можно е да се направи трансферот).
Za Benatia odamna se zbori deka e nash. A za Naingolan eve go i Inter se umeshall. Bashka neame asalen golman, Stekelenburg si zamina a i Gojko, sega sme so Lobont i toj mladiot Svedkauskas. Garsija go blokirashe doagjanjeto na Rafael, oti mu trebal poiskusen golman.
Vo odbrana sme okej, Torosidis, Marquinhos - Castan(Benatia) i Balzareti.
Vo sredinata kje ni treba eden kopach, bevme povrzani so Paulinho eve go sega kje idel za Totenhem, a i za Naingolan ne se znae, pretsedaleto na Kaljari sakal samo kesh.
Vo napadot sme okej so Destro, Lamela, Osvaldo i Toti, osven ako ne si zamine Osvaldo, togash kje treba da kupime eden shpic.
Bash bi sakall Garsija da povleche so nego nekoj igrach od Lil.
Inaku sme gi vratile vo celosna sopstvenost Caprari i Tallo, 50 posto od Antei gi kupil Sasuolo, Bertolacci ushte edna sezona pozajmen vo Genoa isto taka i Stoian vo Chievo.
Benatia e nas, Paulinho izglea otide u Totenham, Naingolan poblizok do Inter......
Igorcemk vistina e deka Dormtund se interesira za Pjanic?
Ic, ic ic ic ama IC nejkam da si otidat Osvaldo & DDR....
Destro za 4,5M otkupen, Paniagotis si se vrati... i ova mislam deka e greska, ima potencijal grkov, trebase use 1 sezona sansa da mu se dade.... osven ako ne se pravi mesto za Naingolan, i DDR ako ne ostanuva....
Бековите никако вака. Балза аут, ни треба некој друг подобар лев бек
Голман исто така мора да се земе некој добар, Диего Лопез би бил супер опција, но сепак дури ни шпекулација нема за таква опција. Многу би бил среќен да го продадеме Освалдо да го земевме Игуаин ние (ама секако и за Игуаин нема шанси си пишувам јас што би сакал а не што бараат од Рома).
Едно време читав интерес демек имало од Рома за Исла и за Баста ама ништо конкретно немаше ни од тоа. А, да и за Пјанич се зголеми интересот, Барса демек го сакаат.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 17:21 ---
И за Освладо има понуда 20 милиони од Саутемтон.
Пјанич нема да дојде во Дортмунд, ама Дортмунд имал интерес за друг играч од Италија. Не сакам уште името да го спомнам оти ми изгледа невероватно но неделава ќе се објават некој трансфери.
Спомни го, не се плаши нема да ви го купиме(освен ако не е некој за кој и ние сме заинтересирани).
Абе досега су спомнувал играчи од шпекулации за кој можев да поверувам ама за овој не знам нереално му изгледа. Млад супер играч (напаѓач) е кој е многу баран, само толку од мене![]()