Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
епа супер...иначе дека неам заприметено кој им брани затоа прашав...како и да е вечер ќе биде утакмица со многу голови..па нека победи подобриот... :) gg 4+ :D

епа супер...иначе дека неам заприметено кој им брани затоа прашав...како и да е вечер ќе биде утакмица со многу голови..па нека победи подобриот... :) gg 4+ :D

да, по некоја си логика ќе има многу голови (y)
--- надополнето: 22 декември 2012 во 20:29 ---
Татко му беше прв голман на Аргентина ако не се лажам ??? На *времето* ?

уфф прв пат слушам за ова и мислам дека не е аргентинец
--- надополнето: 22 декември 2012 во 21:33 ---
Се оди како што треба, само да останеме цврсти во одбрана !!! Браво, одлична игра, Олимпико полн, прекрасна вечер :cool:

Честитки и тука дечки,имате солиден и надежен тим.
Млади играчи имате добри и нешто искусни што секако носи резултати,држете се до Де Роси и не го давајте !

Без глупостите на Земан и квалитетен менаџмент Рома за неколку сезони може да е многу посериозен тим.

Се најдобро

Пупоне , вечер ќе се испичкаш со некоја неготинка осеќам ја (од таму беше не ? :D) Moра добро да ти заврши ноќта ... Честито нека ти е победата :)))

Вечер очекувам ѕверов 2 голчиња да шибне...
576287_451329594924020_244812791_n.jpg
Имам некое добро претчуство за вечер, мораме да им покажеме на Милан како се игра :)
Можеби и немаше потреба да се цитирам ама ајде .. Поздрав Романисти. Ова е Рома, можеби не сме толку многу како другите но сепак сите сме искрени. ТЕ САКАМ РОМАА! :vozbud: :cuc:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
--- надополнето: 23 декември 2012 во 00:06 ---
UNICO GRANDE AMORE !!!!!!!!!!!!!!! ME RADUVA OVAA ROMA , NAJVISE NA CEL SVET !!!! DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Лапна некој денар а? :D
Штета што маркос доби црвен па ќе мора да отсуствува, не мрдна ни шарави ни никој покрај него, а и гоикоечеа е се подобар и подобар

Пупоне , вечер ќе се испичкаш со некоја неготинка осеќам ја (од таму беше не ? :D) Moра добро да ти заврши ноќта ... Честито нека ти е победата :)))

фала фала, инаку од кај ти текна Неготино бе, далеку сум од Неготино :D
--- надополнето: 23 декември 2012 во 02:01 ---
Росемберг и Клипче,фала за честитиките :)
--- надополнето: 23 декември 2012 во 02:54 ---
Ајде нека ни е честита победата :) .. многу тимови оваа година си прават есап за првите 3 места па така и ние, реално е тоа трето место, голема е конкуренцијата и ќе биде навистина тешка борбата до самиот крај .. ги тепавме Милан со одлична игра, се до исклучувањето на Маркињос и пеналот кој го направи Гојко, требаше таа жива да ја фати, али нема да го ругаб бидејќи останатото се фати и бранеше одлично .. морам да споменам дека Де Роси се враќа во старата форма, ова му беше најдобра партија оваа година, полека се навикнува на стилот на Земан и во иднина мислам дека нема да има проблеми, нешто најмило е враќањето на формата на Де Роси, оној стариот :)
Бурдисо можеби во Купот покажа дека му паѓа формата, но покажа дека е вистински професионалец и дека дава се од себе на секоја утакмица, нападот можам да кажам дека ни е ѕверски, дефинитивно најдобар во Италија и еден од најдобрите во Европа, сето тоа дело на Земан ;)

Наредната утакмица е уште еден вистински тест за нашите можности, дури ќе биде поголем и од овој со Милан, бидејќи играме на гости со Наполи, сериозна екипа со која ќе си ги одмериме силите и ќе знаеме дали заслужуваме да бидеме 3-то место, доколку ја победиме таа утакмица ќе бидеме пред нив и ќе си го олеснеме патот до ЛШ :)

Форца Рома !!

:place: Solzi radosnici ...Ova e mojata ROMA !!! Premnogu impresie na 1 mesto...Cista 10-ka za site,Goicoecea e sosema lud,sto facase alal da mu e:cuc: sleduva mini pauza a na 6 Januari na gosti kaj Napoli...
Interesno kolku lugje jadea burek koga im gi zborev uste lani zasiluvanjata na Roma mi se smeeja a najmnogu za Lamela,koga go narekuvaja gurtna,korpa,zmigavec haha,a sega sigurno sakaat za nivniot tim da igra...

Лапна некој денар а? :D
Штета што маркос доби црвен па ќе мора да отсуствува, не мрдна ни шарави ни никој покрај него, а и гоикоечеа е се подобар и подобар
Ги гаѓам утакмиците шо да праам.... иначе алал да му е на голманот..2ро полувреме ептен ве извади... :)
И се разбира Честито победа.... Не се секирајте не се кријам ја...си признавам пораз :)

Она шо се надевав цела полусезона досега полека се покажа.....
Овој стил на игра најмногу му лежи на Рома. Браво за Земан го препородва полека клубот иако на многумина оваа брза игра со офсајд стапици некојпат и неуспешни:oops: не му одговара но ептен функционира. Добра физичка подготвеност, подавања и брзи проигрувања нешто слично на Барселона иако има многу леб јадење за да се стигни до неа:icon_lol:
Како и да е. Не спаси фуриозната брза игра и резултатот.
Второ малку успоривме шо е и логично со оглед на резултатот и мораја да се чуваат силите со Наполи. Иако ако продолжевме можи немаше да заврши така.
Милан си е Милан арно Кркич и Пацини шо не играја прво....
То е зад нас.
Сега вистинскиот предизвик е Наполи. Но има уште многу да се игра.Најбитно е да си го задржиме овој стил на игра до крајот на сезоната и да нема осцилации. 3 место само ќе си дојди.
Рома во две работи е на 1 место. Дресовите и стилот на играта.
Поздрав до сите РОманисти.
Среќни празници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom