Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Привремено решение нека најдат за името на стадионот(ова како нашата 'привремена референца') :D
Оти и онака за неколку години или децении, ќе се вика Стадион Франческо Тоти! :)

Привремено решение нека најдат за името на стадионот(ова како нашата 'привремена референца') :D
Оти и онака за неколку години или децении, ќе се вика Стадион Франческо Тоти! :)

Најголема желба ми е тоа, поголема легенда од Тоти во овој клуб не постои !!
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:40 ---
Момци леп провод за Нова Година (y)
--- надополнето: 31 декември 2012 во 16:05 ---
Роберто Манчини му кажал на Балотели да земе пример од Тоти како овој на 36 години се понаша професионално и сеуште игра на светско ниво !!

Mancini points to Roma captain Totti as the key for SuperMario’s future success.
“I ask of him hard work and a serious attitude in training, a calmer private life and the correct behaviour on the field.”
“The example for Balotelli should be Totti. If Francesco is able to be this consistently impressive at the highest level at the age of 36, it’s because over the course of his career he has acted like a professional,” continued the Manchester City manager.

Ако земи пример од Тоти му се ебам мајката:pos::pos::pos:

хехехе .. абе за професионализмо се зборе, како Тоти на 36 години дава се од себе и трча како да е 25, исто како Занети кај вас :)

Џони леп провод вечер ;)

Рома пред потпис до талентираниот бразилец, играч на Фламенго, Адриан Таварез

Рома пред потпис до талентираниот бразилец, играч на Фламенго, Адриан Таварез
lele koa ke vidam talentiran brazilec mi se vrti vise :pos:

on topic: spored klipov me potseka na el coco daj boze uste eden takov da donesat..
"selected by influential football website IBWM in their list of the 100 most exciting players in world football for 2013"

Го нарекувале новиот Зико. Имам слушнато за него неколку пати но никогаш не сум го гледал како игра. Ако Сабатини вели дека е добар тогаш е добар :D
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=114051

Значи денеска како се поклопија резултатите што со победа над Наполи од 6-то одиме во ЛШ :pos: .. НО кога имаме вакви прилики не памтам кога сме ги искористиле, Рома не е Рома, ако не заебе кога највеќе е потребно .. немам нет овие денови, но мислам дека сите освен Тадеи се спремни, плус суспендираниот Маркињос, кој навистина ќе ни фали, но ајде еве против Кавани, Хамшик и Пандев да одиме со Бурдисо како поискусен во одбрана .. Наполи се ослабнати, но се страшни на домашен терен, лани ни јас самиот незнам како ги тепавме, сега ќе биде многу тешко ... како и да е, Форца Рома !!

Освалдо нема да биде спремен за цела утакмица па така да Дестро ќе почне во првите 11-на

Goicoechea; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Bradley; Lamela, Destro, Totti

Ебати среќата ебати. 2 удари 2 гола. Не ми се гледа поќе од мака :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom