Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.sportlemon.tv/v-4/4/142/v-454222.html

ете ти линк .. одлично прво полувреме, ама сега ќе си ќутам :D .. Дестро нема среќа да погоди бе, влева во шанси, никако гол да даде .. Тоти-Држава !!! :vozbud: .. морам да го пофалам и Флоренци, како моторче во га*от да има :)

Замислете да играше флоренци кога тоти беше во своите најдобри денови :) значи милина да ги гледаш :Dа судијава во второво полувреме досуди 2 непостоечки офсајди до сега -.-

второ полувреме :mad: ... Стек ја испушти топката беее каков кикс :( овој состав тешко трето место да заврши доколку продолжи во овој стил ..

второ полувреме :mad: ... Стек ја испушти топката беее каков кикс :( овој состав тешко трето место да заврши доколку продолжи во овој стил ..
Мислиш дека е до составот :confused: ? Со играч повеќе второ полувреме примате гол,од друга страна не можете да постигнете, јас мислам дека тренерот има некоја одговорност овде, а не составот. Плус Самп играше викендов а вие си го прчевте...

тотално разочарување. подобро би гледал како бориело, тони и адриано се влечат по теренот и сепак успеваат да донесат позитивни резултати одколку да гледам убави акции и срање завршница. сега 100% следната изјава на земан ќе биде: не сум задоволен од играта (како и секое второ коло), и пак следниот меч ќе киксираме. ако не си задоволен превземи нешто!!

Мислиш дека е до составот :confused: ? Со играч повеќе второ полувреме примате гол,од друга страна не можете да постигнете, јас мислам дека тренерот има некоја одговорност овде, а не составот. Плус Самп играше викендов а вие си го прчевте...

точно голема вина тука има и Земан .. така ми дојде така пишав, крици се сите од управа,тренер па до играчи .. не се ти нервирај кога ќе дојде време сам ќе си признаам јас дека Земан бил лош избор, јас никогаш не избрзувам со моите ставови додека не сум 100% сигурен;)

Среќен Роденден IL CAPITANO! човекот кој најмногу заслужува скудето од сите што се во тимот

нека му среќен роденденот на нашиот Капитен, сеуште најдобар играч на Рома, сеуште играчот кој највеќе трча и највеќе се залага, да е жив 100 години, таков играч никад нема да има Рома или некој друг клуб во светот !!

Другарчиња спортски поздрав и нека победи подобриот.Се надевам на фер и коректна игра без судиски грешки и такви работи :)..

Другарчиња спортски поздрав и нека победи подобриот.Се надевам на фер и коректна игра без судиски грешки и такви работи :)..
среќно и на вас ;) јас очекувам или победа на рома со 1-0 2-0 или пак победа на јуве со 3+ :D може да ми кажеш кој се повредени и кој е можниот состав? знам дека кај рома повреден е пјанич а во средниот ред ќе бидат флоренци, дероси и најверојатно маркињо. се надевам дека повторно ќе ги видам тоти и флоренци во топ форма :)

Повредени нема колку што знам.А Ќе почне со.Буфон,Киелини,Барѕаљи,Бонучи,Де Чеље,Касерес,Видал,Маркисио,Пирло.Вучинич и Матри.. Барем така видов последен пат кој би требало да биде прв состав :)

Шта речи? Страшно, неверојатно, од 9 метри, каква тројка на Јувентус....... Од таму шутирај колку сакаш...

Треба сега ултиматиум на Земан да му се даде на полувреме: 'Или ќе се случи чудо во второто полувреме, или си одиш од Рома'

реков и на рома-балкан форумот ќе речам и тука: пропуштивме 3-4 одлични тренери меѓукои анчелоти, дешамп, капело и уште неколку кои беа слободни последниве 2 години. се случија 2-3 трансфери кои не требаше да се случат и тоа е тоа. не знам со кое лице сега ќе излезе земан и повторно ќе го критикува јуве, ова му беше можеби последна шанса да му се „одмазди“ ќе испадни дека само плукам ама тоа е реалноста. се надевам дека и играчите и земан ќе ме демантираат но засега не сум големоптимист. ќе чекаме некои други времиња и други услови за подобри резултати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom