Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
^ YEEES :D:D ostanaa uste 5 casa i 33 min FORZA ROMA !!!

се очекува 50 000 романисти на Олимпико, ќе има прекрасна атмосфера, штета што нема да оди на тв и ќе мораме на интернет да ја гледам .. и ти нема ли да гледаш Барса, мислам дека во тоа време игра ? :)

се очекува 50 000 романисти на Олимпико, ќе има прекрасна атмосфера, штета што нема да оди на тв и ќе мораме на интернет да ја гледам .. и ти нема ли да гледаш Барса, мислам дека во тоа време игра ? :)
Me zezas za Barsa ?:cautious: dan si pomesal nesto ?:D

Me zezas za Barsa ?:cautious: dan si pomesal nesto ?:D

ејјј брат те смешав со Ернесто ЧЕ Гевара извињавај, плус твојот аватар ме збрка малку :noze:
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:48 ---
Како можна стартна постава за денешниот натпревар се издвојуваат следните 11 играчи:
Голман: Стек
Одбрана: Пирис, Бурдисо, Кастан, Балзарети
Средина: Бредли, Де Роси, Пјанич
Напад: Ламела, Освалдо, Тоти
На клупата: Маркињос, Маркињо, Флоренци, Бојан, Лобонт, Лопез, Ромањоли, Тактсидис, Тадеи

Друже од секогаш сум го имал овој ник, само гледам Пупоне го снема наеднаш, па прашав по други и ми рекоа дека има нов ник. Пошто видов наеднаш нема кој да ми прави друштво во пишување за Рома ама тоа си бил ти.:D

ејјј брат те смешав со Ернесто ЧЕ Гевара извињавај, плус твојот аватар ме збрка малку :noze:
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:48 ---
Како можна стартна постава за денешниот натпревар се издвојуваат следните 11 играчи:
Голман: Стек
Одбрана: Пирис, Бурдисо, Кастан, Балзарети
Средина: Бредли, Де Роси, Пјанич
Напад: Ламела, Освалдо, Тоти
На клупата: Маркињос, Маркињо, Флоренци, Бојан, Лобонт, Лопез, Ромањоли, Тактсидис, Тадеи
hehe uzivaj se deshava;)

Друже од секогаш сум го имал овој ник, само гледам Пупоне го снема наеднаш, па прашав по други и ми рекоа дека има нов ник. Пошто видов наеднаш нема кој да ми прави друштво во пишување за Рома ама тоа си бил ти.:D

абе многу сме, гужва голема на темата, почнавме да се збркуваме:pos: нели гледаш јас Curva_sud го смешав со друг :D

за вечер ќе видиме што Рома направила цело лето, прва утакмица е, да ве предупредам, можен е и кикс, се си бива, првата постава е најдобрата моментално, да не дојде до забуна Дестро го нема бидејќи има казна од прошлата сезона ;) сакам да го видам Таксидис на местото на Бредли, ама мислам дека не е целосно подготвен оти го мачеше ситна повреда последните неколку дена, тоа е што е ... нападот одличен, исто така и одбраната добра !!

вчера кој гледаше Јуве, дали го виде нашиот Роси која дупка е и како продолжува со слабите игри, за голот на Лихштајнер од Армеро беше минат како мало дете :D

5 години по ред прво коло неможеме да тепаме, радно време е .. очекувам вечер пеколна атмосфера, играчите на Катанија да наполнат гаќите и да ги испратиме со неколку гола, значи тоа сакам, а што ќе биде незнам :D

Форца Ромааа !!! :love:

5 години по ред прво коло неможеме да тепаме, радно време е .. очекувам вечер пеколна атмосфера, играчите на Катанија да наполнат гаќите и да ги испратиме со неколку гола, значи тоа сакам, а што ќе биде незнам :D

Форца Ромааа !!! :love:

Пеерче кажи составче:pipi:

Пеерче кажи составче:pipi:
еве бе, истиот што го постирав погоре, сега можеби Земан ќе изненади со нешто во последен момент, ма да не верувам .. можеби Ламела на клупа а Нико Лопез прва или Таксидис наместото на Бредли, али тешко :)
LE FORMAZIONI UFFICIALI
ROMA: Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Totti. A disp.: Lobont, Taddei, Romagnoli, Marquinhos, Florenzi, Tachtsidis, Lopez, Bojan, Marquinho, All.: Zeman.

CATANIA: Andujar; Alvarez, Bellusci, Legrottaglie, Marchese; Biagianti, Lodi, Almiron; Barrientos, Bergessio, Gomez. A disp.: Frison, Terracciano, Capuano, Spolli, Salifu, Castro, Llama, Ricchiuti, Sciacca, Antenucci, Doukara, Morimoto. All.: Maran.

Arbitro: De Marco di Chiavari. Assistenti: Viazzi e Liberti. IV uomo: De Pinto. Assistenti di porta: Massa e Di Paolo
--- надополнето: 26 август 2012 во 21:37 ---
лошо многу лошо .. како притисок од публиката да имаат и не трчаат како што трчаа, незнам што им е .. ај барем второ ќе се разбудат, не е ова нивната игра ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom