- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 1.997
Да, да читав ... Ама на почетокот се збореше дека нема да се дава нешто па за тоа мислев ...Ќе даваат италијанско на Телма годинава
Да, да читав ... Ама на почетокот се збореше дека нема да се дава нешто па за тоа мислев ...Ќе даваат италијанско на Телма годинава
се очекува 50 000 романисти на Олимпико, ќе има прекрасна атмосфера, штета што нема да оди на тв и ќе мораме на интернет да ја гледам .. и ти нема ли да гледаш Барса, мислам дека во тоа време игра ?^ YEEESostanaa uste 5 casa i 33 min FORZA ROMA !!!
Me zezas za Barsa ?се очекува 50 000 романисти на Олимпико, ќе има прекрасна атмосфера, штета што нема да оди на тв и ќе мораме на интернет да ја гледам .. и ти нема ли да гледаш Барса, мислам дека во тоа време игра ?![]()
ејјј брат те смешав со Ернесто ЧЕ Гевара извињавај, плус твојот аватар ме збрка малкуMe zezas za Barsa ?dan si pomesal nesto ?
![]()
yes I amBoom Shaka Lakka are you old Pupone !?![]()
hehe uzivaj se deshavaејјј брат те смешав со Ернесто ЧЕ Гевара извињавај, плус твојот аватар ме збрка малку
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:48 ---
Како можна стартна постава за денешниот натпревар се издвојуваат следните 11 играчи:Голман: СтекОдбрана: Пирис, Бурдисо, Кастан, БалзаретиСредина: Бредли, Де Роси, ПјаничНапад: Ламела, Освалдо, ТотиНа клупата: Маркињос, Маркињо, Флоренци, Бојан, Лобонт, Лопез, Ромањоли, Тактсидис, Тадеи
абе многу сме, гужва голема на темата, почнавме да се збркувамеДруже од секогаш сум го имал овој ник, само гледам Пупоне го снема наеднаш, па прашав по други и ми рекоа дека има нов ник. Пошто видов наеднаш нема кој да ми прави друштво во пишување за Рома ама тоа си бил ти.![]()
Пеерче кажи составче5 години по ред прво коло неможеме да тепаме, радно време е .. очекувам вечер пеколна атмосфера, играчите на Катанија да наполнат гаќите и да ги испратиме со неколку гола, значи тоа сакам, а што ќе биде незнам
Форца Ромааа !!!![]()
еве бе, истиот што го постирав погоре, сега можеби Земан ќе изненади со нешто во последен момент, ма да не верувам .. можеби Ламела на клупа а Нико Лопез прва или Таксидис наместото на Бредли, али тешкоПеерче кажи составче![]()