Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Според пишувањетоа на Скај Спорт постигнат договор со Волфсбург, Кајер откупен за сума од 10 м евра, 2 милона сега а 8 наредната сезона. Интересен договор, сега ке има некој милион повеќе за да се доведе некој добар напаѓач. Останува само наредните денови да виидме дали е вистина!

Освалдо ги договорил условите со Атлетико Мадрид, 17 милиони евра. Најверојатно нема да доаѓа во Рома.

Вечер се иде на победа против Слован ... Мора да се победи и да се одигра добро за да се покачи атомосверата и самодовербата во тимот ... Исто така вечер ќе се види и што фали во тимот и кој колку си ја сватил сериозно работата . Со среќа вечер и очекувам победа од 1:4 :)

Вечер се иде на победа против Слован ... Мора да се победи и да се одигра добро за да се покачи атомосверата и самодовербата во тимот ... Исто така вечер ќе се види и што фали во тимот и кој колку си ја сватил сериозно работата . Со среќа вечер и очекувам победа од 1:4 :)
доста оптимистички :D битно е да победи рома

А сеа читам дека Освалдо е поблиску до Рома него ли до Атлетико. :cautious: Како и да е, Рома наводно дала понуда до реал од 15 милиони фунти за Ласана Диара.

А сеа читам дека Освалдо е поблиску до Рома него ли до Атлетико. :cautious: Како и да е, Рома наводно дала понуда до реал од 15 милиони фунти за Ласана Диара.
Фала богу , паметен потег да се земе Лас ... Ќе може така Де Роси да се префрли малце понапред ... Одамна зборев јас Лас да си го земат . Дај боже точно да е тоа , пошто мислам дека лесно би се договорил тој трансфер ! :)

Ова со Кјаер што го читам ако е вистина искрено да ви кажам, без да се навредите, нема да биде добро засилување за вас, тоа ви го кажувам затоа што само вашиот клуб го поштувам од Италија, го знам добро, прави многу киксови, Волфзбург ке земат добра пара за него и сигурен сум дека подобар ке си најдат тие

каков Освалдо, го видовме у серија а што направи има многу боље опции

не сум сигурен за освалдо.... подобро би било да ги дадевме парите за хернандез од палермо. а кјаер мислам дека ќе биде добро засилување. играше одлично во италија а за во германија не знам не пратам многу германско...

Каква шанса за Капрари ... Мислам дека требаше да погоди тука ... Иначе ми се свиѓа како игра Сисињо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom