- Член од
- 31 октомври 2008
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 41
подобро Гуарин да е место Фернандо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Фернандо(Порто), Нилмар(Вилјареал), Обогња(Торино), Кјаер(Волсбург) и Паласиос се трансфер целите на Рома !
Кога веќе се бара добар деструктивец не знам зошто не го земат Лас од Реал ... Гуарин е добар , а за Де Роси , мислам дека Луис Енрике ќе направи добра работа ако го премести малце понапред . Има добар шут , мислам дека добро ќе се снајде .^па да, се спомнува и тој Гуарин, ма да никогаш не сум го гледал, а читам Фернандо наводно сакал во Рома ..
Јас мислам дека Енрике сака да купи уште еден деструктивец, а Де Роси да го премести малце поофанзивно, тоа според мене би било откровение, но сепак тоа би успеало само доколку се донесе квалитетен деструктивец кој ќе ја извршува добро таа работа

За жал ја ќе бидем на работа и неможем да ја гледам,оставам на вас да ме известите што било и како било позз РОМАНИСТИ !!!!
..Пријателска е ама пак , многу касно им почнаа подготовкиве , играта е катастрофа , нема кој да прави акции и да ја шири играта ... Тапа ... Се надевам дека до почеток на поважните утакмци ќе се среди ова ...