Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
^па да, се спомнува и тој Гуарин, ма да никогаш не сум го гледал, а читам Фернандо наводно сакал во Рома ..
Јас мислам дека Енрике сака да купи уште еден деструктивец, а Де Роси да го премести малце поофанзивно, тоа според мене би било откровение, но сепак тоа би успеало само доколку се донесе квалитетен деструктивец кој ќе ја извршува добро таа работа

Ламела фраер. Аргентина - Египет со 2:1, двата гола ги постигна Ламела од пенал. Во 1/4 финале ќе играт со Португалија на 13ти. Го гледав само второ полувреме и може да кажам дека малиот ќе биде ѕвер ако игра исто и во Рома!!

Фернандо(Порто), Нилмар(Вилјареал), Обогња(Торино), Кјаер(Волсбург) и Паласиос се трансфер целите на Рома !

Утрово на воче прочитав дека и Лукас Подолски е една од желбите на Сабатини. Како и да е за разлика од минатите сезони оваа стварно се појачавме и се надевам дека ќе има позитивна атмосфера во клубот.

^па да, се спомнува и тој Гуарин, ма да никогаш не сум го гледал, а читам Фернандо наводно сакал во Рома ..
Јас мислам дека Енрике сака да купи уште еден деструктивец, а Де Роси да го премести малце поофанзивно, тоа според мене би било откровение, но сепак тоа би успеало само доколку се донесе квалитетен деструктивец кој ќе ја извршува добро таа работа
Кога веќе се бара добар деструктивец не знам зошто не го земат Лас од Реал ... Гуарин е добар , а за Де Роси , мислам дека Луис Енрике ќе направи добра работа ако го премести малце понапред . Има добар шут , мислам дека добро ќе се снајде .

Му пожелувам сите желби и соништа да му се остварат на Тоти :)

Се чека утакмицата со Валенсија вечер. Ќе треба лајв стрим на нетов да барам:)

^ http://www.facebook.com/?ref=home#!/asromastreaming еве каде ќе ја даваат,ако имаш фб лесно ќе се снајдеш :) За жал ја ќе бидем на работа и неможем да ја гледам,оставам на вас да ме известите што било и како било позз РОМАНИСТИ !!!!

Се надевам дека ќе изиграат добро а резултатот не ми е толку важен колку што ми е важно како ќе изиграат

LE PROBABILI FORMAZIONI

VALENCIA (4-3-1-2) Diego Alves; Bruno, Rami, M. Topal, J. Alba; Hernàndez, Canales, Parejo; Mata; Piatti, Soldado. A disp.: Guaita, Miguel, Mathieu, Maduro, Ricardo Costa, Albelda, Dealbert, Tino Costa, Feghouli, Banega, Jonas, Aduriz.. All. Emery.

ROMA (4-3-3) Stekelenburg; Rosi, Cassetti, Burdisso, Josè Angel; Perrotta, Viviani, Pizarro; Borriello, Totti, Bojan. A disp. Lobont, Curci, Cicin­ho, Heinze, Antei, Taddei, Simplicio, Okaka, Caprari, Verre. All. Luis En­rique
modify_inline.gif

Еве го составот на Рома:
Lobont; Viviani, Heinze, Burdisso, José Ángel; Perrota, De Rossi, Pizarro; Totti, Borriello y Bojan

Не утепаа.Ни треба некој деструктивец во играта.Фернандо добро би ни дошол.Стекеленбург и Хосе Ангел најдобри играчи вечерва.

Ц Ц Ц ... Сепак назад сме ... Не иде вака :@ ..Пријателска е ама пак , многу касно им почнаа подготовкиве , играта е катастрофа , нема кој да прави акции и да ја шири играта ... Тапа ... Се надевам дека до почеток на поважните утакмци ќе се среди ова ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom