Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха Пепи се сигурно зеза со нас... али јас од Адриано ќе бидам задоволен да постигне барем 10 голови... очекувам многу од Мирко другата година, ако продолжи да игра како пролетниот дел што го изигра одлично ќе биде... му треба многу време додека влезе во форма, знаеме лани во првиот дел од сезоната се утепа од промашување

По 50 голови на утакмица ќе дава.:icon_lol:

An official club statement read:

“A.S Roma and Adriano Leite Ribeiro wish to make public, with mutual
satisfaction, a contract for sports performance that will come into effect from July 1, 2010 to June 30, 2013.

"The player will be paid a fee of €5 million gross for each season of the contract, in addition to individual bonuses for the achievement of set goals.

ова грешка да не е, 5мил евра по сезона, многу е тоа!!! али ајде што е тука е, еве ова е официјално и Адриано веќе може да се поздрави со своите нови колеги!!!

--- надополнето ---

презентација ќе има на стариот стадион на Рома Фламинио, бидејќи Олимпико бил зафанат....

Честитки дечки ! :smir: Сакав да се врати кај нас ... Знам само дека многу ќе го засакате :)

Честитки дечки ! :smir: Сакав да се врати кај нас ... Знам само дека многу ќе го засакате :)

јас го сакав уште кога во Интер играше тоа го имам кажано одамна!!! фала ипак...:)

--- надополнето ---

јас незнам како можат да го продадат овој играч, се однесува како вистински римјанин!!!

hurres.jpg

--- надополнето ---

и навистина Адриано ќе има 5милиони причини да се докаже во Рома и да ја оправда довербата и парите кои ќе ги земе

--- надополнето ---

еве дел од игрите на Адриано во Фламенго

Иначе 104 кила имал Адриано :)

Адриано се одлучил за 8-та, еве некои фотки

15cg8zm.jpg

313n2gx.jpg

wbats8.jpg

316rcxv.jpg

фановите топло го пречекаа

2epouhu.jpg

--- надополнето ---

а Росела сиромашката ќе пукне од среќа... а свесна е дека за неколку недели може клубот да го изгуби!!!

2ebu7fr.jpg

--- надополнето ---

и видео запис
http://www.corrieredellosport.it/vi...23532/Roma,+che+festa+al+Flaminio+per+Adriano

Еве го од страна на навивачите:

Добредојде Адриано!!!

браво за доведувањето на Адриано,ако успее да се покажи во старото светло Рома донесе огромно засилување во своите редови.....
П.С. килажата од околу 100 килограми нема да биде проблем за човек висок 1,90,ќе поработи на случајот летово.

Ај ако сакаш објасни ми ја цела работа поопширно.:)
има и на предходните страни...

наводно росела има долг од 400 милиони во уникредит банката и не може да ги врати сега банката ќе и земе се што поседува така да ќе ја земе и рома...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom