Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
точно и да потсетам дека рома ги доби сите дербиа барем по еднаш со исклучок на милан. и едно благодарам до фановите на милан кои не досадуваа во нашиот фан-клуб (за разлика од други кои само за интер да не освои навиваа за рома)
и покрај се се надевам на добар трансфер-пазар летово

исто и јас, очекувам надоградување на овој тим со некои мали измени, се надевам Вичиниќ и Мексес ќе останат...
морам да пишам за Менез, дечково полека,полека ги покажува своите квалитети, му требаа не цели две години, но еве сега покажува да треба да остане и наредната година во Рома, тој и Мирко ќе ни бидат движечка сила покрај ветераните Тоти и Тони

и да кажам, не навивам за Лацио наредниот меч, никако!!!

исто и јас, очекувам надоградување на овој тим со некои мали измени, се надевам Вичиниќ и Мексес ќе останат...
морам да пишам за Менез, дечково полека,полека ги покажува своите квалитети, му требаа не цели две години, но еве сега покажува да треба да остане и наредната година во Рома, тој и Мирко ќе ни бидат движечка сила покрај ветераните Тоти и Тони

далеку од мене
и последен тим да е на светот не навивам за лацио

Жалосно... незнам што друго да кажам. Од секогаш Интер сум ги сакал највеке во Италија, но оваа година Рома би ми направила повеке мерак доколку освоеше. Од никаде се протна до врвот, и на крај уште еднаш ке кажам жалосно е како изгубивте прееска, но не губете надеж, има уште шанси за трофеј.

имало и понесреќни тимови од Рома, еве на пример Цибона... овој клип ми е како утеха :)

овој ден се случија две чуда!!!

највеќе ми е криво за Тоти, јас за Рома ќе навивам додека сум жив и можеби ќе се радувам во иднина на повеќе титули, но оваа сезона на Тоти му се укажа шанса како играч да ја слави втората титула со Рома во Сериа А... не е фер за една ваква легенда

баш денеска прочитав дека Тони изјавил дека не сака да игра веќе со Тоти,дека не се во најдобри односи ... :toe:

Толку Блиску, но сепак ДАЛЕКУ...
жалосно, жалосно....

баш денеска прочитав дека Тони изјавил дека не сака да игра веќе со Тоти,дека не се во најдобри односи ... :toe:
па и нека не ига ко теретно возило е максимум 10 минути може да изигра

Можеби ова беше решавачкиот натпревар за Рома ... сега останува уште една мала недеж а тоа е кикс на Интер со Лацио.Останува да видиме како ќе се одвиваат работите во последните 3 кола ..

Јеботе Рома јеботе... Ме разочаравте.. :/

и Милан ме разочараа веќе од поодамна :)

Абе Милан сите ги разочара.. Ама оваа утакмица стварно не смееше Рома да ја изгуби..Мислам дека Интер може да почне да слави :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom