zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.524
- Поени од реакции
- 6.360
Тоа е се народе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точно и да потсетам дека рома ги доби сите дербиа барем по еднаш со исклучок на милан. и едно благодарам до фановите на милан кои не досадуваа во нашиот фан-клуб (за разлика од други кои само за интер да не освои навиваа за рома)
и покрај се се надевам на добар трансфер-пазар летово
исто и јас, очекувам надоградување на овој тим со некои мали измени, се надевам Вичиниќ и Мексес ќе останат...
морам да пишам за Менез, дечково полека,полека ги покажува своите квалитети, му требаа не цели две години, но еве сега покажува да треба да остане и наредната година во Рома, тој и Мирко ќе ни бидат движечка сила покрај ветераните Тоти и Тони
и да кажам, не навивам за Лацио наредниот меч, никако!!!
баш денеска прочитав дека Тони изјавил дека не сака да игра веќе со Тоти,дека не се во најдобри односи ...исто и јас, очекувам надоградување на овој тим со некои мали измени, се надевам Вичиниќ и Мексес ќе останат...
морам да пишам за Менез, дечково полека,полека ги покажува своите квалитети, му требаа не цели две години, но еве сега покажува да треба да остане и наредната година во Рома, тој и Мирко ќе ни бидат движечка сила покрај ветераните Тоти и Тони
и да кажам, не навивам за Лацио наредниот меч, никако!!!
па и нека не ига ко теретно возило е максимум 10 минути може да изиграбаш денеска прочитав дека Тони изјавил дека не сака да игра веќе со Тоти,дека не се во најдобри односи ...![]()
баш денеска прочитав дека Тони изјавил дека не сака да игра веќе со Тоти,дека не се во најдобри односи ...![]()
Јеботе Рома јеботе... Ме разочаравте.. :/
и Милан ме разочараа веќе од поодамна![]()
Абе Милан сите ги разочара.. Ама оваа утакмица стварно не смееше Рома да ја изгуби..Мислам дека Интер може да почне да слави :/