Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ја паднете Самп после лесно

you're all going down bitchies !

fasfasfasf.png

ете го Гладијаторот, ги искина во колосеумот, го заболе за 20к :pos2:

thumbs down for the losers.

gladiator_3.jpg

не го поштедувај! :tv:

ај доста тупење, честитки финале со задоцната реакција :wink:

Ајде ајде, мора со сампдорија да се тргне на победа од првата минута. Многу го респектирам тимот на сампдорија и мислам дека ќе биде многу тежок и тврд натпревар. Имаат добри играчи а и ГОЛЕМ мотив за победа, секако не поголем од нашиот :).
IT IS NOW OR NEVEEEEEEEEER!!

FORZA GIALLOROSSI!

бивши играч од школата на Рома им го брцна на Милан, браво Чезаре!!! ми беше криво кога си отиде од Рома, ама не се снајде баш најдобро и така беше најдобро и за двете страни...

но да додадам дека тој е роден римјанин и секогаш мисли за својот матичен клуб каде и да игра...:)

:tv:

пупоне не се радувај многу :) знаеш какво ќе им биде шупчето на самдоријците утре...:) ако победеше милан ќе можеа да се поопуштат вака.... ама сепак мислам дека ќе победиме имаме поголема желба и поголем мотив од противникот:рома:

абе многу ме гајле и за Милан и за Палермо и за Самдорија... ако изигра Рома како што знае да изигра ќе победат со висока разлика, ќе видиш... Рома кога игра со такви тимови како Палермо,Наполи,Парма,Сампдорија,Бари секогаш победува убедливо, посебно кога игра на домашен терен, сум го забележал тоа, Рома на пример по може да киксне со Киево,Ливорно или Кајари:toe:

Можната формација на Рома за вечерва.

asroma.jpg

Forza Roma! :рома3:

јас на Раи Уно ја видов оваа формација

...............................................Бертагњоли.......................................................

Касети............................Бурдисо......................Хуан...................................Рисе

.............................Пизаро..................................Де Роси....................................

Тадеи........................................Менез....................................................Вучиниќ

....................................................Тоти.............................................................

оваа би била подобра бидејќи Менез е поопасен во средина, но е ризично бидејќи Тоти ќе се враќа и ќе му ја зема улогата на плејмејкер, плус кога Перота игра позади Тоти Рома е поопасна... важно факт е дека Тони нема да го почне натпреварот

ОДЛИЧНО!!! Лацио губи од Џенова, се надевам дека вака ќе заврши утакмицата, па да видам другото коло дали ќе им ја пуштат на Интер

другари мора оваа утакмица капитенот да ни проработи,некако слабо ми игра последните неколку партии откако се врати... се надевам и Менез ќе прикаже добра игра, некако осеќам тој ќе биде мен оф д меч...

а од капитенот не очекувам ништо повеќе, само еден ваков гол:pipi:

Форца Рома другари, вечер одиме на победа!!!

Или имало бесплатни карти или Римјаните се свестија дека имаат големи шанси за Скудето па го наплнија Олимпико скоро до последното место :)

Браво за Тоти .... И ваква атмосфера на Олимпико каква што има во вториот дел од сезонава никогаш непомнам

одлично прво полувреме, од милина фудбал да гледаш, сите фудбалери играат беспрекорно неможам некој да одвојам... вака само да продолжиме и второ полувреме уште едно голче :) црна дамка остави кавгата помеѓу Вучиниќ и Перота

честитки титула за Интер, Пацини на издиша, браво!

Имавме многу шанси кој не можевме да ги искористиме 1 контра и толку е ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom