Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ај и од мене една честитка со следниве КОМПОНЕНТИ:pos2::pos2::pos2:
1.да освоиме серија а :)
2. да освоиме лига европа :)
3.да освоиме куп на италија :)
4. на сите фанови им посакувам среќни новогодишни и божиќни празници сите желби да ви се исполнат (се што ви лежи на ум вкевет да ви легни :)) и да даде господ да го гледате натпреварот меќу рома-лацио или рома-интер (победникот е однапред познат:pos2:)

Убави желбички, среќна нова година и освен првата желба се да ви се исполни момци :pipi:

Романисти, нека ни е среќна новата година. Годинава што помина не беше нешто нај нај, продадени играчи, големи долгови. Но, сепак го задржавме местото за во Европа Лига, го земавме Лука Тони. Нареднава полу-сезона нека ни оди ко што одеше последниве кола, само победи.
Forza Roma! :рома3:

Среќна Нова Година другари и успеси во истата . И да ни иди Рома блиску да ја гледаме ... уствари не мора да иди ние да одиме на Олимпико :)

srekna nova godina drugari se najubavo vo novava i barem edna titula da zeeme :helou:

Ајде момци, нека ни е среќна новата година, све најдобро, и да дочекаме многу успеси со Рома во оваа година.

294.jpg

:)

конечно дуото Т-Т :) едвај чекам да видам како ќе се снајде повторно во италија :):рома:

Еден мал дел од дебито на Лука Тони во дресот на Рома, во натпреварот одигран против ( вистинскиот градски ривал на Рома ) - Cisco Roma кој заврши со победа на Рома од 0-3. Стрелци на головите беа Менез, и на двапати Баптиста, инаку Лука Тони имаше една асистенција

ај и од мене една честитка со следниве КОМПОНЕНТИ:pos2::pos2::pos2:
1.да освоиме серија а :)
2. да освоиме лига европа :)
3.да освоиме куп на италија :)
4. на сите фанови им посакувам среќни новогодишни и божиќни празници сите желби да ви се исполнат (се што ви лежи на ум вкевет да ви легни :)) и да даде господ да го гледате натпреварот меќу рома-лацио или рома-интер (победникот е однапред познат:pos2:)
Ама си бил скромен.
Среќна нова и на вас.

Бертолачи(19) е играчот од примавера кој е даден на калење во Лече, истото се случува и со Греко кој оди во Пјаченца иако веќе има 23год и според мене би требало да остане во Рома и да ги покаже своите квалитети... сега разбрав дека при крај се преговорите на Фулам и Рома за позајмица на Окака(освен Аквилани ова би ми било втора причина да следам Премиер лига)

лоша вест е неиграњето на Тоти и Мексес за мечот со Каљари, па затоа се поизвесно е дека Лука Тони ќе го видиме од првата минута

глеам сме го собрале Тони на позајмица, доволен ни е за до Јуни после ќе си најдеме некој подобар :wink:

ајде среќна нова година со задоцнување :helou:

дали знае некој ќе не има ли пренос на Телма? ма да не верувам ама да прашам

не знам за телма ќе има на спорт клуб мулти пренос таму ќе гледам јас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom