Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
размислувам на такво нешто, прати ми мсн па да напрвиме муабет

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma consider bid for Adriano[/FONT]

ова е мојата најголема желба во Јануарскиот трансфер период, незнам дали сите ќе се согласите со мене но јас мислам дека Адриано сеуште има што да каже во Европа и дека најпогоден тим со кој тој би експлодирал е Рома, овој играч да се земе Баптиста кај сака нека оди
вака би изгледала навалната линија со Адриано

.............................................................Тоти..............................................................

Вучиниќ...............................................Менез..............................................Адриано

колку сакам да ги видам овие четворица да започнат еден меч во Рома, па да видам како ќе се одвива ситуацијата на теренот

сега прочитав дека Адриано ослабел цели 14кг
адриано на 2 пати даде изјава уште кога зборуваа за негово одење во милан. 2 пати им повтори дека нема да се врати во европа но ако го стори тоа негова единствена дестинација е Интер и само Интер со оглед на тоа дек интер даде многу за него.

Адриано нема да се врати во Европа веќе никад... а и случајно да се враќа нема во никој случај да прифати понуда од Калчолигаш... така да колку што беше реално она за Роналдо толку е и ова вистинито...
јас повеќе сум за десен и лев бек со оглед на тоа што Сисињо ќе го напушти тимот, а Тонето и Касети се престари и преспори... евентуално и голманче бидејќи другиве се веќе остарени... Маркети ми е фаворитот за оваа позиција, ги исфрустрира Јуве во последново коло :tv:

зошто лев и десен бек??? јас Рисе во моментот не би го мењал за ниеден лев бек, за мене тој игра феноменално, ако се сеќаваш на утакмицата со Сиена тој не извади со слбодноит удар за 2-1 во 89-та минута, додека десните бекови ни беа повредени некој период па сега еве и Мота и Сисињо се вратија на терените па вањда еден од нив ќе стане стандарден, а според мене ни треба еден играч кој би играл како најистурен во нападаот, со тоа би му се олеснила работата на Тоти и би имал повеќе простор за игра, исто така ни фали едно десно крило офанзивно како што е Тадеи бидјќи на таа позиција го имаме само него и младиот Черчи

адриано на 2 пати даде изјава уште кога зборуваа за негово одење во милан. 2 пати им повтори дека нема да се врати во европа но ако го стори тоа негова единствена дестинација е Интер и само Интер со оглед на тоа дек интер даде многу за него.

можеби ќе се премисли, вреди да се проба:smir:

зошто лев и десен бек??? јас Рисе во моментот не би го мењал за ниеден лев бек, за мене тој игра феноменално, ако се сеќаваш на утакмицата со Сиена тој не извади со слбодноит удар за 2-1 во 89-та минута, додека десните бекови ни беа повредени некој период па сега еве и Мота и Сисињо се вратија на терените па вањда еден од нив ќе стане стандарден, а според мене ни треба еден играч кој би играл како најистурен во нападаот, со тоа би му се олеснила работата на Тоти и би имал повеќе простор за игра, исто така ни фали едно десно крило офанзивно како што е Тадеи бидјќи на таа позиција го имаме само него и младиот Черчи

можеби ќе се премисли, вреди да се проба:smir:

не не лошо ме разбра, Рисе и Мота не ги спомнав никаде што значи дека они двајца и понатаму ќе си останат првотимци... но мислам дека потребно е да се земат поискусни и помлади замени за нив кој ќе им конкурираат за нивното место па овие од друга страна би допринесувале повеќе кога би знаеле дека местото повеќе не им е сигурно...
за Адриано нема муабет, уоште нема во Европа да дојде :wink:

Ставрев и суди на „римската волчица“

Македонскиот интернационален судија Александар Ставрев е делегиран на средбата во Софија, каде на стадионот „Васил Левски“ ќе се сретнат ЦСКА и италијанскиот гигант Рома. Ставрев ќе им суди на „ѕвездите“ Тоти, Вучинич, Тадеи, Де Роси и останатите доколку во последното коло допатуваат во главниот бугарски град. Помошниците се исто така од Македонија: Љубомир Крстевски како прв асистент, а како втор Марјан Кировски. Зад гол аут линиите ќе бидат Димитар Мечкаровски и Горан Спиркоски. И четвртиот судија е од Македонија, а тоа е велешанецот Петар Мантев. Натпреварот се игра на 16 декември во 20 часот.

Македонскиот интернационален судија Александар Ставрев е делегиран на средбата во Софија, каде на стадионот „Васил Левски“ ќе се сретнат ЦСКА и италијанскиот гигант Рома. Ставрев ќе им суди на „ѕвездите“ Тоти, Вучинич, Тадеи, Де Роси и останатите доколку во последното коло допатуваат во главниот бугарски град. Помошниците се исто така од Македонија: Љубомир Крстевски како прв асистент, а како втор Марјан Кировски. Зад гол аут линиите ќе бидат Димитар Мечкаровски и Горан Спиркоски. И четвртиот судија е од Македонија, а тоа е велешанецот Петар Мантев. Натпреварот се игра на 16 декември во 20 часот.

хуху одличен успех за нашиот судија и неговите помошници

и да те прашам ова го копира или ти го стави Тадеи во набројаните ѕвезди???

хуху одличен успех за нашиот судија и неговите помошници

и да те прашам ова го копира или ти го стави Тадеи во набројаните ѕвезди???

Копирано е од Македонски спорт, и јас се изненадив кога прочитав Тадеи, подобро би било Перота или Менез да ги пишат :pos2:

хихи јако се надевам дека ќе ги оштети Бугариве :pos2::pos2::pos2:

Тадеи е еден од нашите клучни играчи што ве чуди што е спомнат?:baeh:

ајде во 9 саатот со победа да го завериме пласманот за понатака, а со Бугариве потоа и првото место :romaa::asroma::рома::roma:

:pop::pop::pop::pop:

шо прави Мексес бе!и овој Сисињо шо се врати у тим се да му е*ам... лузери на клоци само да ги дигнеш !

Ццц,како што бевте во форма,мислев ке ги согазете од почеток на Базел....
Ај има уште неколку минути до полувремето,може ке брцнете 2.=)

Рома 0 - 1 Базел :nesvest:

А Фулам води дома 1-0, против ЦСКА Софија, мора Рома барем нерешено да извадат . :wink:

1-1, кој ако не Тоти . :tv:

пенал бе гаден !

АЈДЕ ФРАНЧЕСКО!

јеботе бог ! :pos2::pos2::pos2:

1-1 Швицарски лајна :tv:

Вучиниќ аут, Окака ИН одма !
ко лептир некој се шлае по терен.

и Сисињо надвор се од таму ни влагаат, боље со Касети ќе играме...

МИРКО легендо !
ти текна малце да го мрднеш тоа мрзливиот Црногорски задник :pos2:

Back
На врв Bottom