Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Абе мирен сум си само ќе акнам некој од цименто де роси го извадија сунце му калајјјсано...

Што стана со Мексес бе ? :nesum:

абе кажав ете..го повредија..ама се врати а ја грешка во чекори напраив со постот..

џабе Мексес што остана него Де Роси го нема сеа:nesvest:
овој Фати кузнае шо ќе напраи...

резервирај таму за мене 12ти плац 2ри ред хоризонтално..

Добро важно не забележа пораз раниери.Го става окака чука наместо баптиста кој е 10 пати по подвижен...:tapp:

Честитки за бодот, реков и на темата на Интер, Рома својата шанса ке ја бара во прв дел, за второ кондициски паѓаат гарант, така и се деси само што и Интер го имаа тој проблем, штета што клучните играчи ви се повредуваат на секој дуел . :smir:

Ц ц ц 1-1 , јас пак мислев голиштето од Вучинич како два го рачунаја.:vozbud:

бев за вас вечерва фала виии сега само 5 бода е разлика да ги спуштиме интер на земја малце и дека сезоната е долга

бев за вас вечерва фала виии сега само 5 бода е разлика да ги спуштиме интер на земја малце и дека сезоната е долга

Ц ц ц какви фаци се овие од ЈуБе тоа е чудо...

Честитав за бодот, друго не знам што да ви кажам... Се гледаме во Рим на пролет вие со полн состав, ние со прва постава од почеток и така :smir:

Ц ц ц какви фаци се овие од ЈуБе тоа е чудо...

Честитав за бодот, друго не знам што да ви кажам... Се гледаме во Рим на пролет вие со полн состав, ние со прва постава од почеток и така :smir:
Не се дивевте на нашиот пораз од Наполи ај кажи искрено или бевте убедени во победа против Рома ???

Хммм ај ако не те мрзи ѕирни го мојот пост пред мечот со Рома кај што кажувам дека ќе има реми. Очекувано беше, барем според мене.
Така да и тебе те сфаќам и моето мислење околу мечов се потврди... Нормално е дека ќе се надевате до крај на титула, спортски е, ако ништо друго.
Поинтересно да е првенството.
Е сеа, да идам по фан клубови и да викам фала ви што не изгубивте... мало морген.

Извинување до навивачите на Рома што ја искористив темава да реплицирам и што сум офтопик до негде (сегде)

Хммм ај ако не те мрзи ѕирни го мојот пост пред мечот со Рома кај што кажувам дека ќе има реми. Очекувано беше, барем според мене.
Така да и тебе те сфаќам и моето мислење околу мечов се потврди... Нормално е дека ќе се надевате до крај на титула, спортски е, ако ништо друго.
Поинтересно да е првенството.

*Е сеа, да идам по фан клубови и да викам фала ви што не изгубивте... мало морген.

Извинување до навивачите на Рома што ја искористив темава да реплицирам и што сум офтопик до негде (сегде)
Друже не е 30 разлика да не се надеваме немаме причина да не се надеваме,*а интер не е непобедлив ако ме разбра?.Продолжете со дебата романисти

Момци честитам на поволниот резултат.. Ваљда најреален беше.

Добар резултат, но сепак и нешто изгубивме од овој натпревар а тоа е IRON MAN Даниеле Де Роси, нема да можам да си ја замислам Рома без Тоти и без Де Роси ако треба да играме. NO TOTTI NO PARTY, а сега и NO DE ROSSI NO - којзнае што...
Сепак ривалството помеѓу Рома и Интер се повеќе и повеќе се продлабочува.... хехе и ми се допаѓа тоа.
C_3_Media_925913_immagine.jpg

Поволен резултат, ајде да се надеваме дека овој резултат ќе преставува пресвртница за понатамошниот тек на сезоната но сепак пак одиме со нешто изгубено а тоа е ДЕ РОСИ. Нема да можам да си ја замислам играта на Рома без Тоти и ДЕ Роси. NO TOTTI - NO PARTY, и сега уште NO DE ROSSI - NO којзнае што...
Сепак ривалството на Рома и Интер станува се поголемо и поголемо... хехе и ми се допаѓа тоа
C_3_Media_925913_immagine.jpg

незнам дали е за радување работата, Де Роси ќе оди на операција, поарно да изгубевме од Интер отколку Де Роси на операција, не дека не се радувам на освоениот бод во Милано туку се на се вниманието ми се насочува кон нашиот "иден капитен"

е сега нешто што ме изненади во оваа утакмица е добрата стратегија и тактика што ја постави Раниери, со која големиот Интер(во најмоќниот состав) беше немоќен против десеткуваната Рома, замислете да играше Де Роси цела утакмица плус Тоти пораз немаше да и бега, со овие играчи толку, неможам да одвојам некој сите беа одлични посебно во покривањето на играчите и залагањето на средината на теренот
ова што го кажав го потврдува и Тиаго Мота во една изјава после мечот
"I thought that gave 100 per cent in the match, as we always do, but tonight, we were unable to do more,"
"It was difficult to win, and I stress this point,"

Честитки за бодот, реков и на темата на Интер, Рома својата шанса ке ја бара во прв дел, за второ кондициски паѓаат гарант, така и се деси само што и Интер го имаа тој проблем, штета што клучните играчи ви се повредуваат на секој дуел . :smir:

но вториот дел не му припадна целосно на Интер, и кажи ми кој падна кондициски во последните десет минути кога Рома играше пресинг па Цезар мораше да ја исфрла топката во аут и кога Окака и Фати се најдоа во одлични шанси за гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom