jovanovski
Motherfucker Jones
хахахаха да баш тоа мислевмислиш пенал![]()

а изјавата никаде неможам да ја најдам:kesa: како во земја да пропаднала
мислев дека беше на спортски.мк ама еве не ја глрдам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахаха да баш тоа мислевмислиш пенал![]()
Milan's Alessandro Nesta Told Me It Wasn't A Penalty - Roma Defender Nicolas Burdissoхахахаха да баш тоа мислев
а изјавата никаде неможам да ја најдам:kesa: како во земја да пропаднала
мислев дека беше на спортски.мк ама еве не ја глрдам
Milan's Alessandro Nesta Told Me It Wasn't A Penalty - Roma Defender Nicolas Burdisso
Oва од гол... немора ништо да значи
И што има врска ако ги казнија судиите? Нема да се важи пеналот? Или пак Амброзни не добил црвен?...Немора ни да значи тоа што ги казнија судиите така?
И што има врска ако ги казнија судиите? Нема да се важи пеналот? Или пак Амброзни не добил црвен?...
Ама и ти изгледа не ме свати убаво овоа што неста го изјавил не значи ништо .. мечот нема да се преигра па и Росети да рече дека немало пенал..
Еее колку грешки прават судииве во Италија голови со раце од километар во офсајд пенали надвор од шеснаесетник ...
Дека беше пресуден момент пеналот беше ама јбг тоа е !
Ама вака многу мразам кога некој си го гледа само својот гз ...што е сега само пеналот беше неправедно досуден така ?Никој не кажа дека ќе се преигра, или дека резултатот ќе се направи 1-1 не 2-1, туку има разлика од победа со ниту една грешка во судењето и победа со поклонет пенал. Мислам дека ме свати ти што мислам.
нормално вечевра победа и ништо друго
а дали некој ќе ми ка=и според што менез ги менува броевите ?
Jeremy Menez chose the number 24 shirt, last worn by Roma legend Marco Delvecchio. In his first press conference as a Roma player, he stated that he wanted to imitate his number 24 predecessor, in reference to the many vital goals Delvecchio scored, particularly against bitter rivals S.S. Lazio.
а од каде 93 и 94?![]()