Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Може да се купи клубот и сега, за тоа мислам дека нема рокови, али како и да е, ке се чека до јануари за нови имиња во тимот :) .
Да тимот може да се купи во секое време, но за засилувања ќе треба да се чека. А инаку Ангелини не е сам во сето ова по се изгледа има уште еден партнер кој се држи во тајност. Сега за сега толку, да не баксузираме пак.

Може да се купи клубот и сега, за тоа мислам дека нема рокови, али како и да е, ке се чека до јануари за нови имиња во тимот :) .

сакам уште сега да се продаде клубот мислам дека тоа ќе ја дигне атмосферата во тимот и ќе влијае во играта на Рома па да започнат да победуваат

Стварно ќе биде поодобро да се купи тимот побрзо да може да се средат некој борчеви и во Јануари да очекуваме нови појачувања освен ако не ја заебае некој работава а така ми стои.

Ме радува тоа што и покрај овие проблеми со продажба, со резултати, Рома останува како квалитетен тим.
Forza Roma! :рома3:

Од денешниот протест пред Тригориа
Ова првото е уште од ноќта поставено
striscione08.jpg

C_3_Media_873869_immagine.jpg

C_3_Media_873870_immagine.jpg

C_3_Media_873871_immagine.jpg

C_3_Media_873872_immagine.jpg

C_3_Media_873873_immagine.jpg

C_3_Media_873874_immagine.jpg

C_3_Media_873874_immagine.jpg

C_3_Media_873882_immagine.jpg

C_3_Media_873898_immagine.jpg

C_3_Media_873867_immagine.jpg

А имаше и големо присуство на полиција
C_3_Media_873904_immagine.jpg

C_3_Media_873879_immagine.jpg

C_3_Media_873892_immagine.jpg

C_3_Media_873890_immagine.jpg

C_3_Media_873887_immagine.jpg

Еве и некое видео

сега со сиена играме мора да стигнеме до прва победа сезонава:рома:

Абре луге што се дешава со Рома и во врска со демонтрациите ќе летаат глави како што иде работава

Ја играм сингл со Сиена што сака нека биде мислам дека ќе поминеме одлично 2.2 коефицинет треба да помине :toe:

Ја играм сингл со Сиена што сака нека биде мислам дека ќе поминеме одлично 2.2 коефицинет треба да помине :toe:
Уплаќај додека не е паднат коефициентот, ке падни на помалечок. Чиста 2ка!

Баптиста вчера постигна гол за Бразил во победата од 4-2 над Чиле пред мечот Баптиста имаше изјава во која вели дека ќе биде тешко да го замени Кака на теренот но очигледно добро изиграл:toe: незнам само Бурдисо дали играл за Аргентина, за Рисе знаеме дека и го шибна на Македонија исто така и Вучиниќ даде гол од пенал за Црна Гора, значи во недела очекувам обедлива победа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom