Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Само до кога вака ќе биде може еден ден и нас ќе ни тргне во калчово само кога со ваква игра никогаш.

Само до кога вака ќе биде може еден ден и нас ќе ни тргне во калчово само кога со ваква игра никогаш.
Знеаш кога кога ќе се продаде клубот на луѓе што знаат да го водат е тогаш.

Со овие играчи што ги имаме тешко дека некогаш ќе заиграме подобро и потечно, Пизаро минатата сезона играше катастрофално, а и оваа продолжува, истото важи и за Тадеи. Најголемата грешка што ја направија е тоа што го продадоа Аквилани, кој заедно со Де Роси мисалм дека ќе имавме одлични организатори. На Рома и фали креативец, има премногу дефанзини средишни играчи.

Со овие играчи што ги имаме тешко дека некогаш ќе заиграме подобро и потечно, Пизаро минатата сезона играше катастрофално, а и оваа продолжува, истото важи и за Тадеи. Најголемата грешка што ја направија е тоа што го продадоа Аквилани, кој заедно со Де Роси мисалм дека ќе имавме одлични организатори. На Рома и фали креативец, има премногу дефанзини средишни играчи.

Продажбата на Аквилани не е грешка. Тој беше еден д поретките извори на пари за клубот. Штета шо го дадовте ама то е.
НАјголема грешка е шо Рома не е продаден целосно. Дотогаш клубовите како Наполи, Џенова и Фиорентина можат да претендираат да ви го земат местото за ЛШ.:smir:

Со овој играчки кадар незнам што очекувате да направи Спалети, ви остана уште тој што вреди и Де Роси.
Тоа е премалку за висок пласман, вашите сегашни можности се околу 8-ма позиција.
Поздрав

да го лапневме тони за 5 милл многу подобро ќе беше вака ништо останува само надеж дека другите ќе кикснат а ние нема да изгубиме

Со овој играчки кадар незнам што очекувате да направи Спалети, ви остана уште тој што вреди и Де Роси.
Тоа е премалку за висок пласман, вашите сегашни можности се околу 8-ма позиција.
Поздрав

еј ти ептен не закопа бе, па немаат толку слаб играчки кадар, само проблемот е што се имаме повредени играчи јас незнам кога последен пат Хуан и Мексес изиграле заедно или Тоти и Вучиниќ во нападот, а морам да прзнаам и Спалети почна да забегува помалку што толку им верува на тие Тадеи,Касети и Тонето тие се веќе за отпад, за во
сериа б, можеше да ги пуште Мота,Черчи и Вучиниќ од прва минута

Поздрав

abe majmun so se masas tuka
gleaj si gi inter umrenite i gotovo
patem kazi od koga si za inter od fcera li si????????

Ништо катастрофа ни игра ни формација ни играчи ни мотив Јуве не истресе дома и може да се збогуваме од титулата Спалети оди си веќе еднаш не уништи .

Разочаран сум многу никој не се бореше.

Drugar da praemo iskreno moabet , so ovja igra4i shto gi imate i shto " mnogu " beshe ulozheno od vashata uprava za zasiluvanja ti od samiot po4etok mozheshe da ja otpishesh Roma od titulata ,mislim deka ne e logi4no so ovja tim shto momentalno Roma go ima da se nadevash na titula vo Seria A , ne e postov provociranje tuku sakam samo realno da gi sogledame rabotive , poZ . :smir:

Ништо катастрофа ни игра ни формација ни играчи ни мотив Јуве не истресе дома и може да се збогуваме од титулата Спалети оди си веќе еднаш не уништи .

Разочаран сум многу никој не се бореше.
Мексес душа дава на терен, најдобриот дефанзивец го имате во светот според мене. Само нема со кого да игра немате мотивација. Единствено Мексес се бори за тимот. Браво и за голманот заврши доволна работа.

abe decki vikavte sigurno ke ve tepame bla bla de rosi ke go sprecel na diego ajde de son go spreci tuku ve natrti so 2 gola a so igra pokazavte be ??? samo so prekrsoci arno ne jadovte nekoj crven karton pozz so sreka na sledniot mec

Ај ајде не ни солите памет сега тука сите, нема потреба од вашата стручност (која сигурен сум дека ја имате) БЛА БЛА БЛА, дека ваков тим сме имале онаков тим сме имале, па ова место сме го заслужувале etc etc... Едноставно уживајте си во победата, а нас оставете ни барем да си уживаме во нашата мизерија.
Уште еднаш ви заблагодарувам на вашите стручни коментари за екипата, но верувајте не се потребни повеќе.

Абе од вчера навивате за Јувентус или за МИлан или за Интер вие ќе кажувате кој чинел кој не чинел фаќајте патот на вашите фан клубови и не замарајте тука со глупости .Сум навивал за РОма и ќе навивам за Рома а не како вас еден ден сум за вој клуб еден ден за вој шо е воа .

Еден ден ќе и тргне и на Рома па да видиме а има и реванш чекајте само што почна сезоната .

Еден ден ќе и тргне и на Рома па да видиме а има и реванш чекајте само што почна сезоната .

кога ќе заврне црвен снег можеби тогаш ќе ви тргне .... а да 2-3 збора и за реваншот ... во Торино ќе јадете петарда :smir:

доста јади трици и оди си во тема јувентус. како прво дали го гледаше натпреварот да видиш кој имаше повеќе шанси а кој повеќе среќа.второ сеуште е почеток на сезона и ќе има реакции секако и од навивачите и од главните лица на рома. да те потсетам дека рома игра со истата формација од 1903 се досега па и да ја смени ќе мора да се уиграат играчите. а за реваншот не коментирам(подобро да се спремам за нова година поблиску е :toe:)тенкју за читањето бај до реваншот бидејки и онака не ја посетувате темава во друго време од годината :salut::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom