Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
сега читав официјални фан клубови дали има официјален фан клуб рома во македонија ако нема дај да пробаме да направиме:vozbud::vozbud:

абе и јас сум да направиме ама не сме во голем број, ние вака едвај сме 5-6-ца:toe:

Фан Клуб Рома - Македонија :wink:
SDC10362.jpg

јас сум регистриран и по други форуми но и таму има максимум 3-4 ќе ги замолам сите да се регистрираат тука да видиме колку ќе се собереме па можда ќе бидне нешто:kesa:

јас сум регистриран и по други форуми но и таму има максимум 3-4 ќе ги замолам сите да се регистрираат тука да видиме колку ќе се собереме па можда ќе бидне нешто:kesa:

па кажи и на останатите да се регистрираат и на овој форум :)

И јас сум за идејава, имам размислувано и порано за ова ама некако малку заинтересирани

Одлична е идејата, ама ко што знаеме сите мал број Македонци сме фанови на Рома. :рома3:
Ако се собереме сите зошто да не. I'm in. :)

И јас сум за идејава, имам размислувано и порано за ова ама некако малку заинтересирани

ти си фан на Рома???

бтв и јас сум за :)

агентот на Алваро Негредо вели дека до Реал пристигнале неколку понуди од Англија и Русија, но кажува дека неговиот играч сака да игра во Рома па затоа ќе почекат наредните 2-3 дена да видат дали волчицата ќе испрати конкретна понуда, мислам дека некаде за 14 мил евра Негредо може да биде наш играч, па тогаш Баптиста може да го продадат:toe:

epa ajde da se sobereme vo sto pogolem broj pa potoa ke se organizirame zaedno so dogovor izvinete za latinicava :D

Се извинуувам дали може да им се приклучам на фановите на Рома на најдобриот тим според мене Форца РОМАААААААААА!!!!!!!!!!!!:vozbud:

sekako sekako dobredojde poleka poleka ke izgradime fan klub nemora da e vo nekolku dena no za nekolku meseci sum siguren deka ke uspeeme forza roma!! :D

Мора да се собереме повеќе луѓе ќе пробам некој да ги убедам од кај мене што се навивачи да се зачленат супер форум .

Се извинуувам дали може да им се приклучам на фановите на Рома на најдобриот тим според мене Форца РОМАААААААААА!!!!!!!!!!!!:vozbud:

нормално што повеќе толку подобро добре дојде:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom