Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да добро за тоа, меѓутоа ова беше онака коментирање за тоа кој би го сакале да го видиме во тимот идната сезона, ништо посериозно.Како што знам, Виљареал за Роси, бара околу 30 милиони.
Како што знам, Виљареал за Роси, бара околу 30 милиони.
Според Газета Делло Спорт, Раниери ќе идел во Рома, а Спалети во Јувентус...Баптиста + 15 мил ќе завршат работа:helou:
Според Газета Делло Спорт, Раниери ќе идел во Рома, а Спалети во Јувентус...

Незнам, за Рајкарт ми се свиѓа каков тренер беше и во Барселона. Спалети добар е, не викам дека е лош ама пак не ми праи многу мерак.
изгледа дека е готово помеѓу Спалети и Рома мислам дека денска го раскинале договорот кој важеше до 2011год и мислам дека ќе оди или во Јуве или во Фиорентина па Прандели во Јуве

Ако се случи ова тогаш вистина треба да жалиш зошто Рома не ја прифати понудата на Јуве од 25 милиони минатото лето...замена помеѓу Рома и Фиорентина: Кузмаович + 6 мил за Аквилани ако се случи овој трансфер ќе се фрлам од терасата

Ако се случи ова тогаш вистина треба да жалиш зошто Рома не ја прифати понудата на Јуве од 25 милиони минатото лето...![]()
Најпрво едно извинување што ме немаше подолго време. ( Проблеми со компјутерот)
Еве ги играчите на располагање за утрешниот натпревар против Каљари:
2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
12 PIETRO PIPOLO
13 MARCO MOTTA
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
16 DANIELE DE ROSSI
20 SIMONE PERROTTA
21 SOULEYMANE DIAMOUTENE
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
25 GUILHERME DE MORAIS GUSMAO ARTUR
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
Мислам и се надевам дека Рома ќе успее да победи на утрешниот натпревар, и до крај да ја зачува онаа позиција која води во Лига Уефа.

Тоа е брат па кога ќе видиш и дека губевме 2-0 тогаш...цццц срамота :kesa:
биваше ли бе со Каљари 2-2 да изиграме.