Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Да се надеваме дека ке игра Тоти и дека ке биде кобно гостувањето на Арсенал ко што беше кобно гостувањето на Челзи.

Да се надеваме дека ке игра Тоти и дека ке биде кобно гостувањето на Арсенал ко што беше кобно гостувањето на Челзи.

ви кажав дека само кога ќе го видиме на теренот ќе бидеме сигурни дека ќе игра:

Remains the question of Francesco Totti. At 48 hours after the challenge against Arsenal, Captain giallorosso is in doubt. This morning the number 10 of the Rome has played only thirty minutes of work athletic, with race, slalom between the poles and extend. During the phase of elongation and slalom between the poles, he felt pain, repeatedly touching the knee.

еве го целото на италијански па ако ве интересира преведувајте и читајте:helou:

http://www.romagiallorossa.com/?action=read&idnotizia=9123

Со оглед на тоа што работите за Рома не одат баш во најдобра насока: Сисињо е направен операција и за него сезонта е завршена, Менез се здобил со повреда на тренинг - неизвесен настапот за во Среда, за Тоти на сите ни е познато дека ќе знаеме со сигурност дали ќе игра кога ќе ги гледаме составите во 20:45 часот. Па со оглед на ваквата ситуација човекот од кој што ќе се очекува најмногу според мене ќе биде Мирко.

Со оглед на тоа што работите за Рома не одат баш во најдобра насока: Сисињо е направен операција и за него сезонта е завршена, Менез се здобил со повреда на тренинг - неизвесен настапот за во Среда, за Тоти на сите ни е познато дека ќе знаеме со сигурност дали ќе игра кога ќе ги гледаме составите во 20:45 часот. Па со оглед на ваквата ситуација човекот од кој што ќе се очекува најмногу според мене ќе биде Мирко.

јас ќе се крстам во Вучко :vozbud: и аквилани доколку игра
ни Де Роси ни Тоти(бидејќи денеска трчал 30мин. на тренинг),пизаро,менез,сисињо

еве една интересно клипче Рома vs Арсенал

Имате некоја посвежа информација дали Тоти игра или не игра?
Не се знае за сигурно се е шпекулација, како што реков ќе бидеме сигурни во Среда во 20:45 кога ќе ги гледаме составите.

де роси суспендиран два меча во калчото:tapp:

Момци уште една ужасна вест пред натпреварот со Арсенал. Мексес дефинитивно нема да игра поради грип. На негово место - Diamoutene. Не знам друго што да кажам. Останува само да се помолиме и да го очекуваме почетокот.
FORZA ROMA!

sega bas sakav toa da go pisam.ajde da se nadevame toti akvilani i pizaro da se opravat i posle so Gospod napred

Spalletti And Conti To Play Against Arsenal Amidst Roma Injury Crisis:pos2: - ова е напишано во траги-комичен стил но ставрно незнам кој ќе игра со арсенал ниту Тоти,Аквилани,Пизаро,Дони,Вучинич,Перота(се неизсвесни),Мексес,Хуан,Менез,Сисињо(100% не играат):tapp::tapp:

ме интересира кој 11-на ќе настапат против арсенал???????:toe:

Според мене под претпоставка(и надеж) дека ќе играат некои од неизвесните-Дони,Жуан,Диамутене,Мота,Рисе,Бриги,Пизаро,Тадеи,Аквилани(Перота),Вучко и ТОТИ...
Ако излеземе со ваков состав мислам дека треба да набавиме карти за четврт-финалните дуели :smir:

Мислам дека Рома вечерва ќе го совлада Арсенал, но дали ќе биде резултатот доволен за пласман понатаму, не знам ..

Ајде со среќа вечер. Чекам победа на Италија над Англија.

абе Diamoutene е сосема квалитетен играч , плус можи најборбен ке биди од сите вечер , само да не искуството на другите го совлада и да искиксира ( инаку пума е дечкото )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom