Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
aj нека му е среќен роденденот на Спалети и да ни остане во Рома уште многу години и со што повеќе титули:smir:

Еве како изгледа снимањето на спотот за дарување на крв потикнато од Рома.
Стварно се забавуваат.

абе интересно им е мене лично Спалети и Сисињо ми беа интересни

Со среќа нека му е на Спалети и нека победи денеска против Удинезе да му се исполни желбата.Со победа влегува во добра игра за ЛШ.И добива самодоверба за натпреварот со Арсенал.

Нека му е среќен роденденот на Спалети. Уште многу сезони и уште многу титули заедно со Рома. Денеска очекувам победа, добри играчи се на располагање.

ајде сега да ме израдуваат со убедлива победа, да не се нервирам да го гледам натпреварот опуштено:smir:

1-1 срамота :kesa::kesa::kesa: леле тој монтела го изгубил чуството за гол, испадна сам очи у очи со голманот и реагираше како прв пат да фатил топка, ако не беше вучинич ќе загубевме секоја акција одеше преку него

Е баш знаат кога да ја зафркнат работава, кога најмонгу им требаат бодови они се глупираат. Е тоа е сега мора да се гледа за во Среда да се направи нешто. Само да не им падне моралот после вакви резултати.

Е баш знаат кога да ја зафркнат работава, кога најмонгу им требаат бодови они се глупираат. Е тоа е сега мора да се гледа за во Среда да се направи нешто. Само да не им падне моралот после вакви резултати.

мене ова ми изгледа дека последното коло ќе дојдеме до 4-то место
фиорентина се добра екипа и нема така лесно да се предадат, а ние знаеме да киксираме со послабите екипи јбг така кога ќе го потценеш противнико:toe:

а во среда верувам во позитивен резултат, како челзи што падна така сега и арсенал:smir:

Честито бод, апсолутно заслужено, да не беше судијата такво копиле ќе победевте :nerv:

1-1 :jaj:
Зошто секогаш мораме да кикснеме со послабите екипи незнам.

So ogled na toa sto site vasi konkurenti kiksiraa, steta e sto toa ne bese iskoristeno od vasa strana.

So ogled na toa sto site vasi konkurenti kiksiraa, steta e sto toa ne bese iskoristeno od vasa strana.
Јебига брат тоа е, се случуваат вакви работи а особено на Рома, мајстори се да не искористат ситуација ама што е тоа е. Нема жалби и поплаки веќе, мора да се фокусираме на она што претстои во Среда.
Пизаро изгледа се опоравува полека и изгледа ќе биде на располагање за со Арсенал, но затоа пак ќе има нова пауза за Сисињо. Инаку се зборува и Аквилани дека би можел да биде стартер - што мене лично ме радува.

Јебига брат тоа е, се случуваат вакви работи а особено на Рома, мајстори се да не искористат ситуација ама што е тоа е. Нема жалби и поплаки веќе, мора да се фокусираме на она што претстои во Среда.
Пизаро изгледа се опоравува полека и изгледа ќе биде на располагање за со Арсенал, но затоа пак ќе има нова пауза за Сисињо. Инаку се зборува и Аквилани дека би можел да биде стартер - што мене лично ме радува.

и јас се радувам за аквилани и прочитав дека ќе го започне натпреварот тој вистински ке го замени де роси заедно со пизаро одлично ќе биде, додека во нападот ќе се крстам во вучко, на него највеќе му верувам бидејќи баптиста игра топло-ладно и не ми е сигурен, а тоа што сисињо се повредил многу не ме засега барем за дуелот со арсенал бидејќи го имаме одличниот Марко Мота:helou:

ех да го победевме удинезе....:tapp:

Aquilani is confident of recovering in time to face the Gunners

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Marko Motta ke igra sea znaci! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Zal mi e za Cicinho, ali milo mi e so Motta ke gazi :D

Marko Motta ke igra sea znaci! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Zal mi e za Cicinho, ali milo mi e so Motta ke gazi :D

сепак мота е италијанец кој има 22години и би било убаво понатаму да му го зеде местото на сисињо со неговите одлични игри и мислам дека на десната бековска позиција спалети е ставен на слатки маки: панучи(веројатно повеќе ќе го гледаме како централен бек поради глупавиот лориа кој требаше да претставува замена за мексес и хуан),сисињо(можеби ќе сака да си оди кога мота би му го зазел местото во првиот состав),касети(игра подобро во офанзива отколку во дефанзива па би требало да послужи и како десно крило) и на крајот мота моментално најдобриот играч во Рома:smir:

А Тоти ќе игра против Арсенал?

е другар одговорот на ова прашање ќе го дознаеш во среда во 20:45 бидејќи ни докторот кој е задолжен за Тоти незнае што да каже за сигурност, веројатно овие денови ќе се пишуваат различни вести
(ќе игра, нема да игра) па затоа најсигурни би биле кога ќе го видиме на теренот:smir:

Cicinho's Season Ended By Injury - Reports

е ова не ми се свиѓа:tapp: го зарековме човекот јбг некое време ќе забравиме за сисињо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom