Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Од нашколо пишувам,и досега се карам со еден другар.Му велам дека реваншот ќе биде кобен за Арсенал.Ќе навивам со се срце за Арсенал ви пожелувам многу среќа. РОМА -АРСЕНАЛ 3-0:pos2:

11.03.2009

Најдобрата вест денес: Панучи му се извинил на Спалети и во Недела се очекува да игра против Интер.

панучи добро ќе ни дојде како централен бек во недела со интер доколку хуан не се опорави, а за десен бек веќе го имаме најдобриот пронајдок на спалети, а тоа е марко мота дечкото е одличен, ни од далеку не очекував дека за толку кратко време ќе постане толку добар
па кога ќе ги додадеме сисињо,касети(кој е повреден) па и оној од лече(неможам да му го погодам името:pos2:) ќе заклучиме дека спалети на десната бековска позиција ќе биде ставен на слатки маки, но добро е тоа што кога тадеи нема да биде во составот за некоја утакмица, спалети ќе може да одигра со сисињо како десно крило или касети(кога ќе се оправи)

Од нашколо пишувам,и досега се карам со еден другар.Му велам дека реваншот ќе биде кобен за Арсенал.Ќе навивам со се срце за Арсенал ви пожелувам многу среќа. РОМА -АРСЕНАЛ 3-0:pos2:
Како што беше кобен резултатот за Челзи така ке биде и за Арсенал :)

ej de4ki sakam da ve prasam nesto sto se slu4i so runBabyrun koj isto taka ja otvori temava dali nekoj znae?

ej de4ki sakam da ve prasam nesto sto se slu4i so runBabyrun koj isto taka ja otvori temava dali nekoj znae?
Еве јас ќе ти кажем Историја за основачот на темата...

Он имаше акаунт runBABYrun но доби перманент бан ради отварање на нов акаунт.
После тоа имаше друг IoSonoRomanista и тој му беше по извесно време баниран повторно ради отварање на уште еден плус.
Па потоа имаше уште еден акаунт кој му беше баниран ради пцуење со Албанците во темите слога и шкендија...
И КОНЕЧНО се реши веќе направи еден и единствен акаунт и да биде малку попримерен и за сега нема банови, а акаунтот е Арамбаша...

Thats me...runBABYrun :D:D:D
ХАХАХА не знаевте дека сум јас?:smir:

Тоти заработил некоја повреда на тренинг, не се знае дали ќе игра против Интер.
И аман веќе со ова повредиве на тренинг преку глава ми е, јас не знам што прават на тие тренинзи, се колат ли или пак се тепаат или пак го пуштаат Лориа да им ги искрши нозете на сите. Стварно не знам како ги организираат ова тренинзиве, Рома можеби се шампиони во заработување на повреди на тренинг, а поготово Тоти. Ова можеби е малку агресивно вака напишано ама стварно веќе мака ми е кога ќе слушнам дека фудбалер се повредил на тренинг.

Еве јас ќе ти кажем Историја за основачот на темата...

Он имаше акаунт runBABYrun но доби перманент бан ради отварање на нов акаунт.
После тоа имаше друг IoSonoRomanista и тој му беше по извесно време баниран повторно ради отварање на уште еден плус.
Па потоа имаше уште еден акаунт кој му беше баниран ради пцуење со Албанците во темите слога и шкендија...
И КОНЕЧНО се реши веќе направи еден и единствен акаунт и да биде малку попримерен и за сега нема банови, а акаунтот е Арамбаша...

Thats me...runBABYrun :D:D:D
ХАХАХА не знаевте дека сум јас?:smir:

:pos2::pos2::pos2::pos2: не си тачан:vozbud::vozbud::vozbud:

Тоти повторно повреден

27.02.2009
toti-povreden.jpg
Франческо Тоти Капитенот на Рома Франческо Тоти повторно заработи повреда, поради која предвреме го завршил денешниот тренинг со својот тим.
„Скај спорт Италија“ информира дека Тоти се пожалил на болки во десното колено, но засега не е познато дали тој ќе мора да паузира одреден период.
Сепак, веќе се шпекулира дека 32-годишниот фудбалер може да го пропушти претстојното неделно дерби со Интер во Серија „А“.
Најверојатно во текот на денешниот ден медицинскиот тим на „Римската волчица“ ќе соопшти колку е сериозна повредата на Тоти.
Очигледно, оваа сезона не е среќна за симболот на Рома, со оглед на тоа што неодамна се врати на зелениот терен откако паузираше по повредата на мускулот на десната нога на 21 декември минатата година.
извор http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=105038

Што несреќа го следи еден од најдобрите играчи на Рома и токму пред мечот со Интер каде ќе ми беше мило доколку играше против Интер и да ги напунеше со голови ама судбина си е судбина што да се прави

Имам добар осеќај за вас за оваа година.Мислам дека без проблеми ќе го поминете на Арсенал.Тие не играат баш добро на гости..

леле овој тоти со овие повреди........:tapp::tapp::tapp::tapp:
па мора пред секое дерби тој да се повреди и ќе го пуштат да клевка на терено
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

lele se se ispovredi aj se nadevame deka vucinic ke izigra dobro vo napadot drugo care nema:toe:menez ako daj se od sebe pa da napraj nesto podobro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom