П
Паган-др
Гостин
Ја неам у канали таа бе а и + нема шанси нив да ги слушам.На МТВ 2 Албанската излеа ке ја даваат. :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја неам у канали таа бе а и + нема шанси нив да ги слушам.На МТВ 2 Албанската излеа ке ја даваат. :smir:
Пробај со ова, би требало да биде добро. Не се уште појавени, ќе ги има во 15:45Ајде ајде ајде
Уште неколку саати до големото дерби Арсенал - Рома. Се нервирам што нема да ја даваат на телевизија.:jaj:
Некој уште сега стрим да понуди?
ХАХАХАХАХАХА :pos2::pos2:Ја неам у канали таа бе а и + нема шанси нив да ги слушам.
Јас зборев дека ја немам меморирано не дека воопшто ја немам. Па мајко му неам телевизор црно-бело слика шо вади бе.ХАХАХАХАХАХА :pos2::pos2:
Мора да ја имаш, ако ја немаш сега во програмите побарај ја и меморирајја.
Инаку тука http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=31108&part=sports ке излезат стримови за 2/3 саати најкасно.

Спортски поздрав, со срека вечерва, нека победи подобриот(АРСЕНАЛ се разбира)![]()

Не се дизајте многу да не биде како Реал лани.Каква Рома тие ли ќе не победат ќе ги растуриме и на крај ЧЕСТИТО ПОБЕДАПрвиот натпревар од двобојот... Ајде, нека ви е со среќа и нека победи подобриот (се знае кој, Арсенал). :smir:

Така да не се знае ништо Рома се појјаки од лани ама се во послаба форма.Не се дизајте многу да не биде како Реал лани.Каква Рома тие ли ќе не победат ќе ги растуриме и на крај ЧЕСТИТО ПОБЕДАТака да не се знае ништо Рома се појјаки од лани ама се во послаба форма.
Сисињо и Хуан изгледа нема да играат а Вучинич изгледа ќе биде на клупа.нека победи Рома :smir:
се надевам дека хуан,сисињо и вучинич ќе играат бидејќи не беа најавени, значи и кај нас не е сјајна ситуацијата![]()