Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ајде ајде:vozbud:
Уште неколку саати до големото дерби Арсенал - Рома. Се нервирам што нема да ја даваат на телевизија.:jaj:
Некој уште сега стрим да понуди?
Пробај со ова, би требало да биде добро. Не се уште појавени, ќе ги има во 15:45

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=31108&part=sports

ХАХАХАХАХАХА :pos2::pos2:
Мора да ја имаш, ако ја немаш сега во програмите побарај ја и меморирајја.
Инаку тука http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=31108&part=sports ке излезат стримови за 2/3 саати најкасно.
Јас зборев дека ја немам меморирано не дека воопшто ја немам. Па мајко му неам телевизор црно-бело слика шо вади бе.:)

Иначе за тука стримовите ке ги стаат во 15:45. Чекаме :)

Спортски поздрав, со срека вечерва, нека победи подобриот(АРСЕНАЛ се разбира) :)

Спортски поздрав, со срека вечерва, нека победи подобриот(АРСЕНАЛ се разбира) :)

нека победи Рома :smir:

се надевам дека хуан,сисињо и вучинич ќе играат бидејќи не беа најавени, значи и кај нас не е сјајна ситуацијата:toe:

Првиот натпревар од двобојот... Ајде, нека ви е со среќа и нека победи подобриот (се знае кој, Арсенал). :smir:

Првиот натпревар од двобојот... Ајде, нека ви е со среќа и нека победи подобриот (се знае кој, Арсенал). :smir:
Не се дизајте многу да не биде како Реал лани.Каква Рома тие ли ќе не победат ќе ги растуриме и на крај ЧЕСТИТО ПОБЕДА:):)Така да не се знае ништо Рома се појјаки од лани ама се во послаба форма.

Не се дизајте многу да не биде како Реал лани.Каква Рома тие ли ќе не победат ќе ги растуриме и на крај ЧЕСТИТО ПОБЕДА:):)Така да не се знае ништо Рома се појјаки од лани ама се во послаба форма.

браво :smir: и јас сакав тоа да му го кажам, ама нека го, вечер самиот ќе го свати:smir:

нека победи Рома :smir:

се надевам дека хуан,сисињо и вучинич ќе играат бидејќи не беа најавени, значи и кај нас не е сјајна ситуацијата:toe:
Сисињо и Хуан изгледа нема да играат а Вучинич изгледа ќе биде на клупа.

Doni; Motta; Loria, Mexes, Riis; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta; Totti, J.Baptista.

ако ова е првиот состав ќе се убијам:tapp::tapp::tapp:

лориа - прва постава:tapp::tapp::tapp:

каде се хуан,сисињо,вучинич и пизаро ?????????-4-ца стандарни првотимци

и арсенал имале повредени играчи а ние немаме:tapp::tapp::tapp:

ова ми е последно постирање, се надевам на наредното околу 22 и 35 ќе си честитаме:smir::smir::helou::helou:
ај со среќа:smir::smir::helou::vozbud::vozbud::vozbud:

Ајде со среќа..Бранете ја честа на Калчото...:)

Ако ве нема некаде на ТВ мечот ќе можете да го гледате овде
Со среќа!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom