Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па толку имаш у мозокот па ке пробуваш да ми објаснуваш.
Арсенал нее Рома ниту Рома нее Арсенал па неможеме да ги мериме, ама кај двата тима тие се поистакнати играчи .. кај нас е најдобар поединец сега го доби и капитенското место исто и кај вас од мн поодамна па вие крал на тимот.
Зборуваш како јас да сакам да го подценам Тоти, и да кажам дека е камен.
Незнам ни што пробувам да праам муабет со вакви членови(да не ги наречам глупи).

Епа затоа ти реков дека двата тима не се исти, пошто глупости збориш.игра од соништата игра која ја прикажувавме претходните две години неможам да одвојам најдобар играч сите беа одлични, а головите на мирко,ѕверот и акцијата за првиот гол немам коментар, многу ми е мило за мота одлично се снајде уште во првиот меч за рома
дечко незнам како да ти објаснам
1.фабрегас е во форма и е најдобриот поединец на тимот и ако не игра е голема загуба за арсенал
но
2.тоти и да не е во форма тој е неопходен во тимот![]()

Епа затоа ти реков дека двата тима не се исти, пошто глупости збориш.
Јас само реков, покрај вашиот се враќа и нашиов.
Незнам што ти тука гледаш.![]()
Arsenal go zagubija i Adebayor, koj nema da igra protiv nas
Inaku povredata na Cicinho ne e seriozna, i recisi e sigurno deka ke moze da igra idniov vikend.
Да со Аталанта во гости, па со Сиена дома.oдлично работите одат во наша страна а наредно коло со аталанта ли играме ако е со нив ќе биде тешко но ако играме како денеска ќе нема проблем
Пак местена работа а?? Ц ц ц... Moggi Is Back!!БУШИИИИИ СИНЕЕЕЕЕЕ....
АЈДЕ АЈДЕ ГИ СТИГААААМЕЕЕ.... САМО ГЗАРИТЕ ЈУВЕНТУС У 95 МИН ДАВААТ ГОЛОВИ![]()
Пак местена работа а?? Ц ц ц... Moggi Is Back!!
Честита победа.. Вучинич маестрален!! WoooW