Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Супер натпревар уште посупер голови, одлично одиграно не знам друго што да кажам:vozbud:.

Cestito pobeda momci. Vi rekov pred nekoja nedela deka ke si ja najdete pobednickata forma i taka ispadna. Uste ednas cestitki od mene.

игра од соништата игра која ја прикажувавме претходните две години неможам да одвојам најдобар играч сите беа одлични, а головите на мирко,ѕверот и акцијата за првиот гол немам коментар, многу ми е мило за мота одлично се снајде уште во првиот меч за рома:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Па толку имаш у мозокот па ке пробуваш да ми објаснуваш.
Арсенал нее Рома ниту Рома нее Арсенал па неможеме да ги мериме, ама кај двата тима тие се поистакнати играчи .. кај нас е најдобар поединец сега го доби и капитенското место исто и кај вас од мн поодамна па вие крал на тимот.
Зборуваш како јас да сакам да го подценам Тоти, и да кажам дека е камен.
Незнам ни што пробувам да праам муабет со вакви членови(да не ги наречам глупи).

дечко незнам како да ти објаснам

1.фабрегас е во форма и е најдобриот поединец на тимот и ако не игра е голема загуба за арсенал
но
2.тоти и да не е во форма тој е неопходен во тимот :toe:

игра од соништата игра која ја прикажувавме претходните две години неможам да одвојам најдобар играч сите беа одлични, а головите на мирко,ѕверот и акцијата за првиот гол немам коментар, многу ми е мило за мота одлично се снајде уште во првиот меч за рома:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

дечко незнам како да ти објаснам

1.фабрегас е во форма и е најдобриот поединец на тимот и ако не игра е голема загуба за арсенал
но
2.тоти и да не е во форма тој е неопходен во тимот :toe:
Епа затоа ти реков дека двата тима не се исти, пошто глупости збориш.
Јас само реков, покрај вашиот се враќа и нашиов.
Незнам што ти тука гледаш.:tapp:

Ајде да уживаме малку во головите:tv:

А еве го голот на Вучинич во кинеска продукција, колку да видите како звучи.:pos2:

Епа затоа ти реков дека двата тима не се исти, пошто глупости збориш.
Јас само реков, покрај вашиот се враќа и нашиов.
Незнам што ти тука гледаш.:tapp:

епа и јас сакам да ти кажам дека рома повеќе ќе биде хендикепирана со неиграњето на тоти отколку арсенал со неиграњето на фабрегас
затоа не се нервирај олаки малку:helou:

Arsenal go zagubija i Adebayor, koj nema da igra protiv nas :)

Inaku povredata na Cicinho ne e seriozna, i recisi e sigurno deka ke moze da igra idniov vikend.

Arsenal go zagubija i Adebayor, koj nema da igra protiv nas :)

Inaku povredata na Cicinho ne e seriozna, i recisi e sigurno deka ke moze da igra idniov vikend.

oдлично работите одат во наша страна а наредно коло со аталанта ли играме ако е со нив ќе биде тешко но ако играме како денеска ќе нема проблем

oдлично работите одат во наша страна а наредно коло со аталанта ли играме ако е со нив ќе биде тешко но ако играме како денеска ќе нема проблем
Да со Аталанта во гости, па со Сиена дома.

БУШИИИИИ СИНЕЕЕЕЕЕ....

АЈДЕ АЈДЕ ГИ СТИГААААМЕЕЕ.... САМО ГЗАРИТЕ ЈУВЕНТУС У 95 МИН ДАВААТ ГОЛОВИ :drk::drk::drk:

БУШИИИИИ СИНЕЕЕЕЕЕ....

АЈДЕ АЈДЕ ГИ СТИГААААМЕЕЕ.... САМО ГЗАРИТЕ ЈУВЕНТУС У 95 МИН ДАВААТ ГОЛОВИ :drk::drk::drk:
Пак местена работа а?? Ц ц ц... Moggi Is Back!!
Честита победа.. Вучинич маестрален!! WoooW

Пак местена работа а?? Ц ц ц... Moggi Is Back!!
Честита победа.. Вучинич маестрален!! WoooW

со таква слаба игра неможат секој меч да се влечат овој ги послужи среќата и дадоа гол во 100мин. но понатаму ќе видиме додека рома ако продолжи со вакво газење ќе ги стигнеме и јуве и милан

инаку панучи брзо ќе го преболиме бидејќи мота ме импресионираше како да играл со години во рома се понашаше:smir:

Ke bide tesko protiv Atalanta, ali ako odigrame kako sto znaeme, torpediranje ne im bega i niv :toe:

Еве еден транспарент од ULTRAS ROMANI којшто беше истакнат на денешниот натпревар, со кој се осудува однесувањето на Панучи.
copertinanovembrewebcw41.jpg

Е извинете за грешката погрешна слика
0809romagenoa_DSC03216.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom