Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.goal.com/en/calendar.aspx?tr=183

Братче на гоал.ком пишува дека се игра на 25 еве види си... Не викам дека е точно, но барем така пишува..:smir: еве види си...
Батали гол.ком.
Еве ти потврда од официјалната на Арсенал дека на 24/вторник се игра .
http://www.arsenal.com/match-menu/171352/first-team/arsenal-v

И на нас ни пишува дека играме на 24 а вие не играте исти ден со нас:toe:

Повредата на Рисе не е толку сериозна како што се мислеше, чоекон ќе отсуствува околу 20-тина дена и е речиси сигурно дека ќе игра со Арсенал.

Повредата на Рисе не е толку сериозна како што се мислеше, чоекон ќе отсуствува околу 20-тина дена и е речиси сигурно дека ќе игра со Арсенал.

одлично се надевам дека ќе биде подготвен со арсенал бидејќи тонето не верувам дека ќе се снајде добро со арсенал

одлично се надевам дека ќе биде подготвен со арсенал бидејќи тонето не верувам дека ќе се снајде добро со арсенал
Да да Рисе најдобро ги познава. Да се надеваме дека ќе биде фит до тогаш...

Инаку Недела 15.00 клучниот меч повторно ќе кажам против Џенова, Се` освен победа ќе биде многу ЛОШО....:toe:

Да да Рисе најдобро ги познава. Да се надеваме дека ќе биде фит до тогаш...

Инаку Недела 15.00 клучниот меч повторно ќе кажам против Џенова, Се` освен победа ќе биде многу ЛОШО....:toe:
ништо друго освен победа инаку јабана :pos2::pos2::pos2:

тоти и вучиниќ во нападот лелелелеле што ќе се дешава колку сакам да ги потопиме овие џенова мајчината нивна да им вратиме за поразот многу ја мразам оваа екипа

15 години е!!! и се му е смешно- зезам се:helou:

победата ние повеќе од потребна:smir:
еееееееејјјјјјјјјј ме закопа:pos2: не бе стварно сеа мора да се тепа инаку не сметајте на 4 место ке биди многу тешко јас велам 2-1 за РОМА!!!!!!!:smir:

еееееееејјјјјјјјјј ме закопа:pos2: не бе стварно сеа мора да се тепа инаку не сметајте на 4 место ке биди многу тешко јас велам 2-1 за РОМА!!!!!!!:smir:
Абе и 1-0 да е битно да ги земеме тие 3 бода.
Во нападот ке летаат пердуви. Тоти и Вучинич :)

Покрај вашиот може и нашиов да се врати :)

е ако де!!! поарно да игра после да не испадне дека сме ве победиле без фабрегас......и како да ти објаснам дека не може да се спореди отсуството на фабрегас во арсенал и отсуството на тоти во рома :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom