Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
CLASSIFICA DI SERIE A​
INTER
43​
JUVENTUS
43​
MILAN
40​
GENOA
36​
ROMA
33​
NAPOLI
33​
FIORENTINA
32​
PALERMO
32​
LAZIO
31​
CAGLIARI
28​
ATALANTA
27​
CATANIA
26​
SIENA
25​
UDINESE
23​
SAMPDORIA
20​
BOLOGNA
19​
LECCE
18​
TORINO
16​
CHIEVO
16​
REGGINA
13​

рома се враќа на старите патеки четврто место не ни бега :vozbud::vozbud:

Dobro e sto se izvadi Roma od pocetnata kriza, kako za navivacite na volcicata taka iza Calcioto voopsto. Stvarno mi e milo za niv. Go zasluzuvaat vrvot na tabelata, a ne ekipi kako Napoli, Genoa... Go jadele lebot za niv, iako i ovie imaat bogata istorija.

Dobro e sto se izvadi Roma od pocetnata kriza, kako za navivacite na volcicata taka iza Calcioto voopsto. Stvarno mi e milo za niv. Go zasluzuvaat vrvot na tabelata, a ne ekipi kako Napoli, Genoa... Go jadele lebot za niv, iako i ovie imaat bogata istorija.

ja falis roma bidejki ne vo konkurencija titula i ne e zakana za juve taka??????

ili iskreno kazuvas?
:toe:

ja falis roma bidejki ne vo konkurencija titula i ne e zakana za juve taka??????

ili iskreno kazuvas?
:toe:
Jas na forumov kazuvam se kako sto mislam. Na primer od konkurentite za titula vo momentov, nikogas nemam kazano los zbor za Milan. Sepak mislam deka i Roma moze da stane konkurent so nekolku kiksa na vodeckata trojka i toa nema da mi go smeni mislenjeto za ovoj tim. Iako sega izgleda tesko, razlikata e 10tina bodovi a toa e dostizno. Sekogas sum ja pocituval Roma iako bila lut konkurent na Juve.

Малце со закаснување ама:
Да да да Рома ги згази. Едноставно ги згази :vozbud:
И супер е што сме 5. Ако продолжиме вака, а некој од водечките тимови да киксне можеме и 2 место ама ништо не се знае. Може и 1 :)

Jas na forumov kazuvam se kako sto mislam. Na primer od konkurentite za titula vo momentov, nikogas nemam kazano los zbor za Milan. Sepak mislam deka i Roma moze da stane konkurent so nekolku kiksa na vodeckata trojka i toa nema da mi go smeni mislenjeto za ovoj tim. Iako sega izgleda tesko, razlikata e 10tina bodovi a toa e dostizno. Sekogas sum ja pocituval Roma iako bila lut konkurent na Juve.

ok
:smir:

Утре 28/01/2009 Рома - Палермо 20:30h

Добри вести се што изгледа Тоти ќе биде во стартниот тим, а лоши тоа што Панучи изгледа си заминува, но и поарно нека замине бидејќи нема шанса на сисињо или касети да му фати место...:helou:

Утре 28/01/2009 Рома - Палермо 20:30h

Добри вести се што изгледа Тоти ќе биде во стартниот тим, а лоши тоа што Панучи изгледа си заминува, но и поарно нека замине бидејќи нема шанса на сисињо или касети да му фати место...:helou:

зошто зборуваш така??? панучи е одличен играч касети може вода да му носи плус панучи добро ги заменува хуан и мексес како централен бек

не сакам да си замине но штом сака да игра секој меч и не се помирува со тоа што некоја утакмица ке седи на клупа - нека му е среќен патот:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom