Krkiroma
NOMEN EST OMEN
- Член од
- 30 декември 2008
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 22
Е вака сега. Како прво за клипот. Што има врска од кого е направен, сакав само да ти прикажам малку потсетување на минатата година и во овој клип ги најдов скоро сите работи за кои што сакав да кажам на маклу подетален начин, а за тоа дека е од некои навивачи на Јувентус направен многу ми е гајле, што се однесува до мене јас можам да ти ставам клип и за местењето на Јуве. Е сега велиш црвени картони за Интер, ок се согласувам дека им даваа црвени на два до три натпревара и тоа е ок, само што не можеш црвениот картон да го споредиш со пенал и со гол признает од офсајд, тоа се две различни работи, и ако ме прашуваш мене лично повеќе би ми одговарало на некои од ограчите на Рома да им даваат црвен, но и да им даваат пенали и да им признаваат голови од офсајд. Единствен натпревар за кој што можам да кажам во кој Интер беше оштетен беше оној со Јувентус кој го изгубија. И ајде како за крај веќе на ова, го прифаќам тоа што Интер е шампион, на каков начин на таков важно е шампион и готово. Но да ти кажам нешто: Подобро ќе навивам за екипа која што ќе се бори за 4 место или ќе биде во средина на табелата, отколу да навивам за екипа која освојува првенство на срамен начин.Браво бе, контрадикторност до јаја, ми даваш клип направен од фан на Јуве, алал нека ти е, тим кој беше исфрлен во втората лига поради местење, докажано со факти, колку само ниско си паднал . :smir:
Да те потсетам дека пред неколку години се организираа заеднички протести на навивачите на Рома и Лацио поради судењето во корист на Јуве ( тогаш Интер заостануваа на табелата ), така да тој префикс на жртви на тимовите од Рим добро и е познат на цела Италија, гледам истото и кај вас овде е застапено затоа секогаш во Италија стоело, Јуве, Милан , Интер пред Рома на табелата освен сезоната со Капело, која во иднина и не ја искористија како што треба, секогаш биле скалило подоле .
Се знае Рома како ја изгубија титулата минатата година, паднаа од малите екипи, факт, дома со Наполи 4-4 и ред други киксови, овие патетични изливи на немоќ ти слободно истурај ги, тимот и понатака ке ти се бори за ЛШ и долго време ке гледа во грбот на тимовите од југот на Италиј, е баш поради ваквите твои ставови, дефектен комплекс .
п.с. Коуто по самиот меч изјави дека имало контакт со раката во ситуација кога голот беше празен, црвениот на Мексес беше по втор жолт картон, заслужено поради остриот старт, да не сакаше опомена да му даде во 80та минута.
п.м.с. Што е со црвениот на Цезар против Удинезе во 20та минута кој беше досиден апла престрого, што е со поништениот гол на Ибра на истиот меч по непостоечки фаул, што е со голот на Јуве од офсајд, црвениот на Виеира во 18та минута со Емполи, не се секирај, и Интер беа ништени од судии али хеј, Интер местат, иако мечевите со Удинезе и Јуве беа клучни во борбата за титулата, така и беа стигнати од Рома .
П.С. и покрај тоа што го виде уште тврдиш дека стартот на Мексес бил за втор жолт???