Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално сме 7 бода од 4то пласираната Наполи, со утакмица мање. А Интер ни бега 13 бода моментално.

ЕДИТ - табелата тука.

Добро е добро се враќамо у формаааа....
Каптан Тотииии...на место ги остаевмо фиорентина:baeh:

ajde sega chievo da gi izbuvame edno 3-4 golovi bez primen

i sakam menez da postigne barem eden gol da mu se vrati samodoverbata bidejki go gledav kako igral vo monako i nemam zborovi isto taka krivo mi e za cicinho so eden kaseti igra pred nego:helou:

Prandeli mnogu go ispofali mexes

Да да. Менез има несигурна игра. Ама што ми се допадна највеќе што Рисе имаше одлична игра вчера што е добар знак за неговото вклопување во Рома.

Да да. Менез има несигурна игра. Ама што ми се допадна највеќе што Рисе имаше одлична игра вчера што е добар знак за неговото вклопување во Рома.

taka e rise odigra odlicen natprevar:helou:

не сум бил одамна дома па не сум имал време за да пишам ај честито и да се вратиме таму каде сто ни е местото играме се подобро и подобро

не сум бил одамна дома па не сум имал време за да пишам ај честито и да се вратиме таму каде сто ни е местото играме се подобро и подобро

taka e do krajot na polusezonata ke dojdeme do 4-to mesto:smir:

taka e do krajot na polusezonata ke dojdeme do 4-to mesto:smir:

Pupone cekaj malku be,edvaj do 14 mesto dojdovte,pa sega na 4 mesto."Koj visoko leta nisko pagja",prvo ke reces,dobro e 7-8 mesto pa ako ima vreme i sansi za napredok e togas ke reces ideme na 4-to mesto :helou::helou::helou: pozzZzz

Pupone cekaj malku be,edvaj do 14 mesto dojdovte,pa sega na 4 mesto."Koj visoko leta nisko pagja",prvo ke reces,dobro e 7-8 mesto pa ako ima vreme i sansi za napredok e togas ke reces ideme na 4-to mesto :helou::helou::helou: pozzZzz

abe roma sega gazi se pred sebe ke vidis kako so "brzinata na svetlinata" do januari ke dojde na 4-ta pozicija:smir:pozzzzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom