Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Oвие на Телма у недела,ќе ја даваат Интер-Наполи!Преку кур више од Интер,само него го даваат!Рома-Фиорентина е подобра утакмица!:toe:

Oвие на Телма у недела,ќе ја даваат Интер-Наполи!Преку кур више од Интер,само него го даваат!Рома-Фиорентина е подобра утакмица!:toe:
Очигледно стана више дека ги сакаат Милан и Интер само... Срам да им е, при дерби Рома - Фиорентина они го даваат Интер - НАполи...:drk:

lele kolku se nerviram neka idat u P.M. tie od telma inter vs napoli sranje

pa ke treba da ja gledam na internet

Бранко Илиевски навива за Интер па веројатно од таму и ова!Веќе претераа и да им знаам e-mail кој не би пишал

ако не ја даваат телма ќе ја даваат на обн без нервози

ако не ја даваат телма ќе ја даваат на обн без нервози

И ОБН ќе го даваат тој меч, кој е дерби на колото, со оглед на табелата и игрите на двата клуба сезонава. Значи не е до Бранко или до Телма, јас незнам зашто и двата меча се ставени во ист термин ( од 15 часот ), поголема гледаност би имале доколку еден од овие два меча префрлеле во вечерен термин. :toe:

Нема врска. Стримче со асален коментатор ќе среди работа.

Симнете го програмот Sopcast, и ке имате супер стрим само истиот ке касни една до две минути, па исклучете Телма или Лајвскор за да не видите пред време дека паднал гол. :smir:

Не бе, знаете дека вечерните термини се секад резервирани за иксовите на Милан :pos:

Остај ти тоа. Во Лига на Шампиони на МТВ 1 ми ја стаиле Интер ебате. Место да ја стават Рома ем подобра утакмица ке беше пошто се знаеше дека Рома ке се одмаздува ем група како група беше поинтересна. Се изнервирав тотално што Клуж - Рома ја немаше на ниту една телевизија на кабловска. И сега што на телевизија ке ја даваат Интер пак пак ме нервира. Незнам дали грешам или не ама утакмица на Рома немам видено 3 кола. Се на интернет само гледам Лајвскор.:zid:

абе остај го жити се МТВ тие патетика се :uvo:

Реал Мадрид го сакатија од давање , ито ко беа телиња абе со Златни Деца од Егри да играа ке ги даваа! Ептен се нервирав!
ептен така демек звези во Реал има па сеа ке ги гледаме ние како се бламират.
се сеќавам плус Македонија со Англија ко играја и тогаш незнам кој беше коментатор ама срвршки маваше топката во Бекам ко ке беше :vozbud: на пример : БЕКАМ! БЕКАМ!..................................и пак топката во БЕКАМ! ...................................топката ја одзема БЕКАМ!...............................прекрасен старт БЕКАМ!..........од време навреме Шумоликовски ке речеше ........абе да ти пукни душата.

зато пушти си на нешто друго и гледај си фудбал како чоек + сликата му е катастрофа на МТВ
заминав оффтопик ама мораше да си кажам ми лежеше на срце :smir:

Абе МТВ баталиги тие!Они немаат ни студио,еден картон на кој пишува Лига на Шампиони и го шетаат од ходник до ходник и го поставуваат и си мислат RAI UNO студио направиле!Катастрофа,камерите од пред земјотресот,ѕидовине не кречени со години!Ебате телевизијата!Ама еве и Телма претерува некогаш:toe:Интер го даваат неколку кола по ред!Плус Рома-Фио ќе биде поинтересна утакмица ама јебига ќе мора на стримче да се гледа

Абе МТВ баталиги тие!Они немаат ни студио,еден картон на кој пишува Лига на Шампиони и го шетаат од ходник до ходник и го поставуваат и си мислат RAI UNO студио направиле!Катастрофа,камерите од пред земјотресот,ѕидовине не кречени со години!Ебате телевизијата!Ама еве и Телма претерува некогаш:toe:Интер го даваат неколку кола по ред!Плус Рома-Фио ќе биде поинтересна утакмица ама јебига ќе мора на стримче да се гледа
Тоа го зборев и јас.
Рома - Фиорентина ке биде многу интересна утакмица, многу интересно дерби ама што е тука тука е.:nesum:

ROMA vs fiorentina moze da bide odlozena poradi oblini vrnezi e togas ke se iznerviram

koj ima link od utakmicata da mi prati ako saka:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom