Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Oвие на Телма у недела,ќе ја даваат Интер-Наполи!Преку кур више од Интер,само него го даваат!Рома-Фиорентина е подобра утакмица!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Очигледно стана више дека ги сакаат Милан и Интер само... Срам да им е, при дерби Рома - Фиорентина они го даваат Интер - НАполи...Oвие на Телма у недела,ќе ја даваат Интер-Наполи!Преку кур више од Интер,само него го даваат!Рома-Фиорентина е подобра утакмица!![]()

PRV vo grupa,ama vo Italija koe mesto se,ajde ajde,zaebaame nekolku kola na kladilnica ama sega poredovno ke stavam na Roma :-PPPPP
ke videmeако не ја даваат телма ќе ја даваат на обн без нервози
ако не ја даваат телма ќе ја даваат на обн без нервози

Нема врска. Стримче со асален коментатор ќе среди работа.
Остај ти тоа. Во Лига на Шампиони на МТВ 1 ми ја стаиле Интер ебате. Место да ја стават Рома ем подобра утакмица ке беше пошто се знаеше дека Рома ке се одмаздува ем група како група беше поинтересна. Се изнервирав тотално што Клуж - Рома ја немаше на ниту една телевизија на кабловска. И сега што на телевизија ке ја даваат Интер пак пак ме нервира. Незнам дали грешам или не ама утакмица на Рома немам видено 3 кола. Се на интернет само гледам Лајвскор.:zid:Oвие на Телма у недела,ќе ја даваат Интер-Наполи!Преку кур више од Интер,само него го даваат!Рома-Фиорентина е подобра утакмица!![]()
на пример : БЕКАМ! БЕКАМ!..................................и пак топката во БЕКАМ! ...................................топката ја одзема БЕКАМ!...............................прекрасен старт БЕКАМ!..........од време навреме Шумоликовски ке речеше ........абе да ти пукни душата.
Интер го даваат неколку кола по ред!Плус Рома-Фио ќе биде поинтересна утакмица ама јебига ќе мора на стримче да се гледаТоа го зборев и јас.Абе МТВ баталиги тие!Они немаат ни студио,еден картон на кој пишува Лига на Шампиони и го шетаат од ходник до ходник и го поставуваат и си мислат RAI UNO студио направиле!Катастрофа,камерите од пред земјотресот,ѕидовине не кречени со години!Ебате телевизијата!Ама еве и Телма претерува некогашИнтер го даваат неколку кола по ред!Плус Рома-Фио ќе биде поинтересна утакмица ама јебига ќе мора на стримче да се гледа