Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Играат гнасно, не се за гледање, има два три играчи не се свесни дека се на утакмица и дека фудбал треба да играат, и да тепат, со вакво криминално прво полувреме, од следниот противник сигурно губат, бидејќи послаби од овие нема.

Ундер топ играч, доколку му се дава шанса може да прерасне во одличен играч.Стварно не ми е јасно зошто и до сега не го играа.

Се прилагодуваше.
Одбраната ни е криминал. Ако првата полусезона ни беше главно оружје за позитивни резултати оваа полусезона послаби во тој сегмент. Исто така и дисциплината.
Мислев пеналот Шик ќе го шутира, а Џеко му ја даде топката на Дефрел црепон.
Инаку шо му е на Ундер со поздравон после секој гол? Ердоган или Ѓуленистите ги поздравува?

На Ундер му требаше оној првенец, сега е се подобар и подобар, Интересно е што е левак а има страшен центаршут со десна и тоа во трк, на Џеко две шанси на тацна му намести со десна нога од кои едната беше гол. Герсон треба да гледа и учи од Ундер, втора година е кај нас, има талент и квалитет, али многу лежерно игра.
Мило ми е Де Роси што се врати и мило ми е што заврши оваа утакмица која ја игравме без средина, за наредната ги имаме и Наинголан и Пелегрини, па така да не може да биде полошо од оваа вечер. Следува утакмица во ЛШ, па добро е и Шик што се оправи.

И за крај, Дефрел:D:D:pos::pos:

Кој му е тој залет за пеналот беее:pos: трча како балерина:icon_mrgr:
му дадоа да шутира пенал за да држи цена за летово, мора на Ватфорд или Кристал Палас да извадиме барем 15 милки за Св.Георге:D

На овај 10 кила злато и дијаманти на врат да му обесиш и нема да го продадиш за 15 милиони :)
Како на цртаните се залета мизеријана :)

Потребна беше висока победа.. Да тепаме кај Удинезе па да имаме некоја надеж кај Шахтјор за позитивен резултат... Иначе со оваа форма Силекс ќе не плесне!!!

Со оваа форма и ваква игра ќе биде мн. тешко со Шахтјор. Нема да ме чуди и да не репнат.
Само би било добро да немаме повреди за тој двомеч.

Планираат да му го продолжат договорот на Алисон со годишна плата од 5 милки и откупна клаузула од 90 миниони.
Сега земал 1,5 годишно.
Добар потег. Се надевам ќе е вистина.

Или Араб или Русин. Од Кинез гла нема да крениме. Пример се миланските екипи. :)

Планираат да му го продолжат договорот на Алисон со годишна плата од 5 милки и откупна клаузула од 90 миниони.
Сега земал 1,5 годишно.
Добар потег. Се надевам ќе е вистина.

Денес Мелиса Реди која важи за близок новинар до Ливерпул пишува дека веќе биле остварени контакти со Рома во врска со Алисон а се спомнува сума од околу 60м фунти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom