Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ај честито победата. Незгоден резултат кој може да им зададе проблеми на Реал. Мерак ќе ми биде да ги исфрлите од ЛШ.

А? Робен?

Ја видов Мансини нешто даде гол и се радуваше таму.

Касиљас како му е паметот :pos:

Прстот од раката му е скршен умот убав е шуќур.

Шо паѓаат тие од РОма уше коа ке им се прриближи некој бе?

Епа честито победа, Рома докажа дека е голем тим, дека има шанси да оди понатаму.
Во Мадрид ќе биде тешко, ама мислам дека имате шанси да поминете, чим направивте пресврт од 0:1 на 2:1 заслужувате респект.
И ја не го гледав мечот, ама резултатот го знам, 2:1, тоа се памети, колку шанси и да е имал Реал.

Како паметот од Робен наместо е?

Што дека робен го претрчуваше панучи(35) цело време кога ништо не направи со нафрлените топки. Побдобро би му било цело време да оди на уште еден или два дриблинзи од страна од колку да ја пушта топката напред и да го претрча панучи.. и што дека...??????

Затоа го видовме Мансини, кога го легна касиљас и го натера да пасе трева на празно, а на тоти свака му част за асистенцијата и целиот натпревар.

Иако немавме многу шанси си ги искористивме 100% шанси и тепавме 2 - 1, и сеа очекувам во мадрид уште во првите 15 минути ладен туш на мансини...

а знае некој колку е сериозна повредата на хуан и кога планира да се врати ???

Честитки за победата!Не толку добар резултат,но тоа е.Ќе треба да се одбрани водството во Мадрид.

Честито победа ,но најверојатно во Мадрид ќе ви бидит последна утакмица во ЛШ оваа година.

sekoja cest za Roma..bravo bravo
epa imate golemi sansi da pominete..u madrid samo jako !!

dobar rezultat za roma so ogled deka e italijanski klub no real e nepredvidliv i dava golovi ama i prima pa taka veruvam vo dobra utakmica na revansot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom