Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
FORMAZIONE UFFICIALE ROMA-LECCE:
Stekelenburg;Rosi,Kjaer,Heinze
,Taddei;Gago,De Rossi,Pjanic;Bojan,Lamela,Osva
ldo

Тоти на клупа не баш паметно ... ќе видиме, Форца Рома !

Стекеленбург

Роси - Кјаер - Хајнце - Тадеи

Гаго
Пјанич - Де Роси

Ламела

Освалдо - Бојан

--- надополнето: Nov 20, 2011 7:21 PM ---
Го очекував Ил Капитано од прва минута, ама ако има проблеми ќе влезе да ги реши. :)

што му е на Кркич, испадна себичен во една ситуација, плус промаши празен гол ... а Тадеи каков таков добро изигра со дероси и асистираше за голот, а Пјанич се надевам му се зголемила довербата после постигнатиот ... ајде во второ подобро и да дадеме барем уште еден гол :)

Срамота,ебате судиите ебате!!Ова што му го направија на Освалдо е стварно крајот!! -.-
fasd,g'asdgfasdfsdl;fasd]gsdjgsdf'gsfhdfhdfhsdgjhnjghdklkgj,leb rtbryujrfd
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:40 PM ---
Ваков гол само еднаш во кариера се дава.... штета, стварно ми е криво.... :(

Ви поништија гол во стилот на Руни, штета!

лелелеми се плаче ... толку шанси промашивме и тоа зицери, Ламела,Кркич(xD),Пјнич една, а она на Освалдо што го поништија ме докрајчи :place::place:

Како и да еодлично изигравме и одбраната не беше лоша освен што капитулираше еднаш, средниот ред ни е ТОП, Де Роси и Гаго не пропуштаат пиле да пролета, игра течна имаме, шанси еден куп, но куси во реализацијата, ама верувам и тоа ќе се подобри ... многу ми е мило за Пјанич и Гаго дадоа одлични голови посебно оној на Гаго :cuc:

.. сега дури следат тешките утакмици, не чекаат Удинезе,Јувентус,Наполи, Фиорентина ... Кјаер и Хајнце нека ни се живи и здрави :)

Што гол беше тоа на Освалдо брее :D :vozbud:Али судија ако не заебе нема кој.

Освалдо голиште :cuc::cuc: Ама судиите :mad::tapp:
Инаку во шансите исто како Ливерпул да го гледам :D

rinho-voglia di stringersi un pò
--- надополнето: Nov 20, 2011 10:40 PM ---
Мада Фака !!! :D
10rqt7c.jpg

Бојан и Освалдо(посебно Бојан) беа дупка до дупка, до неа дупка, во неа уше една дупка, на дупката дупка. Освалдо си се извади за тоа со ПРЕКРАСНИОТ ПОГОДОК :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Ама, говедата не го признаааааааа! :mad::mad:

Тимот делува се подобро и подобро, единствено финалната завршница треба да се усоврши, ама верувам дека и тоа ќе биде. Средината е :cuc:, одбраната е (y), нападот Тоти-Освалдо-Бојан треба да биде исто така (y). За, одбраната и голманот нема што посебно да се каже, оти немаа многу ни работа во овој натпревар. :D Сепак делуваа сигурно дефанзивците, освен на 1-2 пати каде што попуштија при контри на Лече. Многу битни 3 бода, искачување на 5то место, наредно коло многу тешко гостување кај Удинезе, кој дома има скор 5-0-0 и гол разлика 10-1 :eek:.
За лошата вечер и промашените шанси, Бојан мора да се извади во следните натпревари. :)
Каква само иднина има овој тим: Стеки(29, за голман се одлични), Анхел(22), Кјаер(22), Ламела(19), Пјанич(21), Освалдо(25), Бојан(21), Гаго(25), Греко(25), Роси(24). Ако се покаже, можат да го задржат и Борини(20). Карпари(18) и Окака(22) исто така се најавуваат како многу талентирани.
Во Јануари треба да се донесе стопер. Дали на позајмица до крајот на сезоната, или ќе го купат, не е битно. Отсуството на Бурдисо мора да се надополни со квалитетен играч.

Браво за Луис Енрике што започна во навалната линија со Ламела-Освалдо-Бојан си знае човекот дека Тоти неможе од 1 мин. како и да е паметен потег...Се на се убав натпревар за око....Топката не ја даваме наша си е:D Судијата премногу ме наљути за поништениот гол на ЕЛ ПИСТОЛЕРО :mad: колку ли само се радуав у тој миг на голот....На ред е Удинезе во петок 20:45 малце чуден термин ама нема веза ни одговара...Се само поразени од Фриули не во петок...Форца Рома

На судијата, Господ грев ќе му пише... :icon_lol:
Јас да бев судија, и три метра нека беше во офсајд Освалдо, ќе го пуштев... Не се гледа ова секој ден :D

Јасно е дека нема офсајд ама и дека поништен, ама ај да си го ставам во темата, да го имаме за успомен и долго сеќавање, тешко дека ќе има наредна прилика за ваков гол, можеби и ќе даде ама не е тоа тоа :/

Кошмари ме мачеа цела вечер, поради непризнатиот гол на Освалдо:eek: Преку 30 пати го изгледав, не знам како виде судијата офсајд.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom