Фан Клуб: Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
FORMAZIONE UFFICIALE ROMA-LECCE:
Stekelenburg;Rosi,Kjaer,Heinze
,Taddei;Gago,De Rossi,Pjanic;Bojan,Lamela,Osva
ldo

Тоти на клупа не баш паметно ... ќе видиме, Форца Рома !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.628
Поени од реакции
22.651
Стекеленбург

Роси - Кјаер - Хајнце - Тадеи

Гаго
Пјанич - Де Роси

Ламела

Освалдо - Бојан

--- надополнето: Nov 20, 2011 7:21 PM ---
Го очекував Ил Капитано од прва минута, ама ако има проблеми ќе влезе да ги реши. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
што му е на Кркич, испадна себичен во една ситуација, плус промаши празен гол ... а Тадеи каков таков добро изигра со дероси и асистираше за голот, а Пјанич се надевам му се зголемила довербата после постигнатиот ... ајде во второ подобро и да дадеме барем уште еден гол :)

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Срамота,ебате судиите ебате!!Ова што му го направија на Освалдо е стварно крајот!! -.-
fasd,g'asdgfasdfsdl;fasd]gsdjgsdf'gsfhdfhdfhsdgjhnjghdklkgj,leb rtbryujrfd
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:40 PM ---
Ваков гол само еднаш во кариера се дава.... штета, стварно ми е криво.... :(

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ви поништија гол во стилот на Руни, штета!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
лелелеми се плаче ... толку шанси промашивме и тоа зицери, Ламела,Кркич(xD),Пјнич една, а она на Освалдо што го поништија ме докрајчи :place::place:

Како и да еодлично изигравме и одбраната не беше лоша освен што капитулираше еднаш, средниот ред ни е ТОП, Де Роси и Гаго не пропуштаат пиле да пролета, игра течна имаме, шанси еден куп, но куси во реализацијата, ама верувам и тоа ќе се подобри ... многу ми е мило за Пјанич и Гаго дадоа одлични голови посебно оној на Гаго :cuc:

.. сега дури следат тешките утакмици, не чекаат Удинезе,Јувентус,Наполи, Фиорентина ... Кјаер и Хајнце нека ни се живи и здрави :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Што гол беше тоа на Освалдо брее :D :vozbud:Али судија ако не заебе нема кој.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Освалдо голиште :cuc::cuc: Ама судиите :mad::tapp:
Инаку во шансите исто како Ливерпул да го гледам :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.628
Поени од реакции
22.651
Бојан и Освалдо(посебно Бојан) беа дупка до дупка, до неа дупка, во неа уше една дупка, на дупката дупка. Освалдо си се извади за тоа со ПРЕКРАСНИОТ ПОГОДОК :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Ама, говедата не го признаааааааа! :mad::mad:

Тимот делува се подобро и подобро, единствено финалната завршница треба да се усоврши, ама верувам дека и тоа ќе биде. Средината е :cuc:, одбраната е (y), нападот Тоти-Освалдо-Бојан треба да биде исто така (y). За, одбраната и голманот нема што посебно да се каже, оти немаа многу ни работа во овој натпревар. :D Сепак делуваа сигурно дефанзивците, освен на 1-2 пати каде што попуштија при контри на Лече. Многу битни 3 бода, искачување на 5то место, наредно коло многу тешко гостување кај Удинезе, кој дома има скор 5-0-0 и гол разлика 10-1 :eek:.
За лошата вечер и промашените шанси, Бојан мора да се извади во следните натпревари. :)
Каква само иднина има овој тим: Стеки(29, за голман се одлични), Анхел(22), Кјаер(22), Ламела(19), Пјанич(21), Освалдо(25), Бојан(21), Гаго(25), Греко(25), Роси(24). Ако се покаже, можат да го задржат и Борини(20). Карпари(18) и Окака(22) исто така се најавуваат како многу талентирани.
Во Јануари треба да се донесе стопер. Дали на позајмица до крајот на сезоната, или ќе го купат, не е битно. Отсуството на Бурдисо мора да се надополни со квалитетен играч.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Браво за Луис Енрике што започна во навалната линија со Ламела-Освалдо-Бојан си знае човекот дека Тоти неможе од 1 мин. како и да е паметен потег...Се на се убав натпревар за око....Топката не ја даваме наша си е:D Судијата премногу ме наљути за поништениот гол на ЕЛ ПИСТОЛЕРО :mad: колку ли само се радуав у тој миг на голот....На ред е Удинезе во петок 20:45 малце чуден термин ама нема веза ни одговара...Се само поразени од Фриули не во петок...Форца Рома

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
На судијата, Господ грев ќе му пише... :icon_lol:
Јас да бев судија, и три метра нека беше во офсајд Освалдо, ќе го пуштев... Не се гледа ова секој ден :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Јасно е дека нема офсајд ама и дека поништен, ама ај да си го ставам во темата, да го имаме за успомен и долго сеќавање, тешко дека ќе има наредна прилика за ваков гол, можеби и ќе даде ама не е тоа тоа :/

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Кошмари ме мачеа цела вечер, поради непризнатиот гол на Освалдо:eek: Преку 30 пати го изгледав, не знам како виде судијата офсајд.:(

Kajgana Shop

На врв Bottom