Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Торино 0 - 0 Рома

Многу слаба игра на Рома. Па дури и торина имеше повеќе шанси од Рома но ди микеле не успеа ниедна да реализира, како и бјеланович. Рома немаше многу посериозни шанси освен таа на перота при крајот на мечот. Нема што друго да кажам освен СРАМОТА за рома да биде надиграна од торино и среќа што не изгубија. А и тоти повторно не играше.

Рома не смее да си ја дозволи ваквата игра. Со вакви натпревари полека го губи ритамот за добар пласман.

Рома не смее да си ја дозволи ваквата игра. Со вакви натпревари полека го губи ритамот за добар пласман.

Каква титула бре, второ место пуна капа :smir:

Имавме две стопроцентни, една барем да искористевме :tapp:

Ама јебига, тоа е фудбалот :toe:

Вечер Интер треба чудо за да не победи, така да сега 7 бода е разликата, т.е. 8 за да бидеме прво место.

Проблемот на Рома е истиот што е и со Милан. Со слабите тимови не знаат да играат или пак овие развиле добра тактика за уништување на играта на појаките тимови.

Уште не знам што е со Тоти ...

Тој барем да играше денеска ...

абе и не е до тоти. Не може тој сам да игра а и има 31 година.
Многу слаба игра на средниот ред а и посебно на мексес и мансини.

Принцот пак имал проблем со повредата, затоа не ризикуваше и не играше. Како и да е, кога тогаш ќе се издишевте. Сеа мислам дека Спалети ќе се концентрира на ЛШ и да стигне што е можно подалеку.

Иначе интересно е што Касано кутWиот, се расплака поради тоа што доби жолт картон во ремито на Сампдорија со Фиорентина. Жолтиот картон го доби во првото полувреме и се расплака бидејќи нема да може да игра против Рома. После тоа играчите го молеа да престане, но сепак на крајот од натпреварот повторно почна со плачењетоирезилење пред 50 000 луѓе.

Абе нека плаче маме му ебам, шо сака нека прави, само да не го видам пак во Рома.

А Интер штотуку даде гол за 1-0 ... стрелец Круз ...

И Касано и откако го одбија од Рома, тој повторно истакна дека Рома е неговата најголема љубов, и дека ќе направи све за да се врати на Олимпико.

Е да му беше најголема љубов, немаше да си иде, така да сега ... нека си ебе матер!

А Тоти нема да игра ни против Сампдорија, туку ќе се врати против Аталанта на 13 Јануари :(

Рома - Реал Мадрид

Голем тест за Рома. Реал има амбиции да ја освои лигата на Шампионите и воопшто нема да биде лесно. Рома и Реал се имаат паѓано заедно во група последниве години, и паѓале стварно добри утакмици ...

Не имаат тепано дома, ама и ние ги имаме тепано на гости :)

Рома има добри партии против Реал, да се надеваме дека така ќе биде и годинава :)

Сиско ке ги утепа :)

*сисињо

Добивте традиционално(за било кој тим мислам) заебан противник.
Арно ама сезонава барем мене не ми имаат оставено некој впечаток. Очекувам да ги помините

Ја сум за Рома..не оти се најдобри....подобри или добри...а затоа шо се Рома и италијанци..хаха..звучи глупо....нели?...нема врска....секогаш сум била за послабите и по неинтересните....хаха...за инат на другите....терсене сум си......

Колку сакам да ги натртите Реал Мадрид. А зошто да не. Рома има одлични фудбалери кои со еден потег може да решат натпревар. Не е исто првенство и ЛШ. Само два натпревари се. Нема тука фаворити. Ќе навивам за вас.

И јас навивам за вас од овие 2 тима,а реал ги мрзим зошто први са у Шпанија и се единствената конкуренција на Барса.Се надевам дека Рома ќе ги згаза.Камо среќа да се здиви .Ел Капитано. и да ги реши.

дефинитивно навивам за Рома мора со добра тактика да ги победите Реал :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom