Krkiroma
NOMEN EST OMEN
- Член од
- 30 декември 2008
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 22
Што се однесува до натпреварувањето за наредната сезона со овој состав што е моментално сега, можам да кажам дека би бил мирен и спокоен, Рома имала и побатал состав од овој. Да помислиме на трансфер револуција, ај првен помисли ти на трансфер револуција кога си до гуша во долгови, па направи еден добар трансфер потоа. Компетентни хм па види не знам што сакаш да кажеш со ова компетентни, да не мислеше конкурентни бидејќи ова компетентни е многу понижувачко бе брат, ај кажи ми Катанија да не е покомпетентна да игра во Серија А? Точно е дека Рома одигра лошо и дека не се пласираше во Лига на Шампиони за наредната сезона, истото му се случи и на Милан и што? Дали тоа го прави мал клуб? Секој може да има промашена сезона. Поздрав и фала за твоето интересирање за Рома.Iskreno decki edno prasanje do vas Kako mislite da se natprevaruvate vo narednata sezona so ovoj sostav (bez navreda) a da ne pomislite pri toa na edna transfer revolucija vo Roma.
Mislam deka ne ste kompetentni da se natprevaruvate bez pritoa da ne kupite nekolku kvalitetni fudbaleri od svetska klasa.
Roma godinava odigra loso vo seria a, a pritoa ne se plasira vo liga na sampioni,a da ne se spomene edno ime na transfer celi epa demantirajte me ako ne sum vo pravo!
sekoe dobro pozdrav