Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Абе зборот ми е дека Ди Микеле сонува т.с. сака да игра во Рома. Рома не планираат да го купат, така да сеуште не можеме да зборуваме за тоа дали ќе игра во првиот тим. Инаку мое мислење е дека добро би ни дошол екстра играч во средниот ред и тоа за без пари! Кога сме кај Зенден веќе.

едит: Зе Роберто во Рома?

и Рома го сакаат Зе Роберто, но ќе помислат два пати, бидејќи смеат да купат само еден не-европски играч. Бидејќи во игра за да дојде во Рома е и Хуан од Леверкусен.

едит: Фаубер во Рома?

ок е за ди микеле но ме загрижува доколку го земат многу ретко ќе биде на терен иако е на слободен треансфер.

Се шпекулира дека Рома е заинтересирана во мертесакер како замена доколку киву ја напушти рома. еве линк- http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=320929

runBABYrun напиша:
ок е за ди микеле но ме загрижува доколку го земат многу ретко ќе биде на терен иако е на слободен треансфер.

Се шпекулира дека Рома е заинтересирана во мертесакер како замена доколку киву ја напушти рома. еве линк- http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=320929

Абе можда ако се покаже во добра форма и ќе добива шанса! Се зависи од него. Гледам во последно време Спалети се повеќе и повеќе го остава Тадеи на клупа. Инаку Мертесакер е :zver:, добра инвестиција.

абе кој сака нека дојде во рома и никој нема да биде во тандем подобар од киву и мексес во изминатите сезони и кога би отишол некој играч од рома тоа не би сакал да биде само киву и мексес а другите сите слободни се со исклучок и на капитенот нормално.

а кога сме кај Мавуба еве што пишуваше на www.goal.com
The agent of Rio Mavuba has admitted that the player wants to play in Italy next season, with Fiorentina and Juventus competing for the signature of the French player.

значи дека не се само рома заинтересирани како што пишувше на трибалфутбал.ком напротив тука и ги нема споменато ни рома. Но ќе видиме

runBABYrun напиша:
а кога сме кај Мавуба еве што пишуваше на www.goal.com
The agent of Rio Mavuba has admitted that the player wants to play in Italy next season, with Fiorentina and Juventus competing for the signature of the French player.

значи дека не се само рома заинтересирани како што пишувше на трибалфутбал.ком напротив тука и ги нема споменато ни рома. Но ќе видиме

Не знаев дека Рома се заинтересирани за Мавуба!?!?!?!?! Инаку јас зборувам за Жулиен Фаубер, играчот на Бордо:helou:. Мавуба е добар играч, ама не мислам дека ќе се снајде во Италија, но ќе видиме тоа.

Vlatko_Rusin напиша:
Не знаев дека Рома се заинтересирани за Мавуба!?!?!?!?! Инаку јас зборувам за Жулиен Фаубер, играчот на Бордо:helou:. Мавуба е добар играч, ама не мислам дека ќе се снајде во Италија, но ќе видиме тоа.

хе хе се збунив и јас.
не сум прочитал добро и некако слично ми изгледаја имињата ама нема врска човек сум и правам грешки. :)

runBABYrun напиша:
хе хе се збунив и јас.
не сум прочитал добро и некако слично ми изгледаја имињата ама нема врска човек сум и правам грешки. :)

haha! aman be coci se zdrka :D

да ти кажам се здркав ама убоо.

Ako ги земат Рома Зенден, Зе роберто и Рекоба многу ќе се усреќат :kill:

G@rfielD напиша:

Абе бекап да иаме! Во случај на повреда, ќе си иаме бекап играчи полни со искуство кои ќе завршат работа! Така иде тоа:helou:

во право е влатко русин ако се повредат некои за да се има замена да не се ставаат некои ботови од видот на фати, окака и така натаму и така наваму.
во секој случај за ''без пари'' добри се.

G@rfielD напиша:
За Рекоба да ви кажам.. тој изјави дека нема намера да игра во Италија (со исклучок на Торино) бидејќе не може да се замисли да игра против Интер. Јас мислам Рекоба оди некаде во Шпанија..

А друго што сакав да прашам.. за киву.. прочитав ја одбил понудата на Рома за нов договор.. да не имате нешто зса ова повеќе информации?

meazza напиша:
За Рекоба да ви кажам.. тој изјави дека нема намера да игра во Италија (со исклучок на Торино) бидејќе не може да се замисли да игра против Интер. Јас мислам Рекоба оди некаде во Шпанија..

А друго што сакав да прашам.. за киву.. прочитав ја одбил понудата на Рома за нов договор.. да не имате нешто зса ова повеќе информации?

Ништо не е решено со Киву. Тој ја одбил првата понуда, значи следуваат уште преговори!

а како што пишуваше на гоал.ком значи дека би требало за судбината на киву да се решава денеска шти би биле и последните преговори на челниците на рома со агентот на киву.
засега толку па ќе видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom